Najdi forum

Zastonj PHPbb forum

Pozdrav!
Zanima me kje na internetu je možno dobiti zastonj PHP bb forum, ki NIMA nobenih reklam(ne na vrhu ne odspodi). V mislih imam tist forum, ki se ga naštima kar prek interneta, ker nimam pojma o PHP-ju!

P.S.:Pomožnosti v slovenskem jeziku!

LP, (s)mejte se

Od tukaj si ga lahko preneseš .

Ti forumi upravljajo kar preko brskalnika, kakšne nastavitve pa bo le potrebno opravit ročno (imeniške pravice, kreiranje mysql baze, itd), tako da prav brez nič znanja ne bo šlo.

lp

zastonj strežnik za phpBB forum brez oglasov + v slovenskem jeziku – skoraj nemogoče. Če najdeš, napiši tukaj :). Obstajajo brezplačni ponudniki spletnega prostora (večina ti po kakšnem mesecu nalima kakšen oglas), vendar pa moraš imeti vsaj malo znanja PHP.

--- pa lep dan še naprej!

mah kasno znanje o php.
downloadas phpbb forum, ga prekopiras(odzipanga!!!) na ftp(od enga od zastojn hostov), pol gres na url hosta/izbrano ime/install.php
sledis navodilom in je.

mors pa pazt da ti host ponuja tud mysql bazo.

če ne zastopš kar sm ti napisu, nima smisla da postavlaš forum, ubistvu tko al tko nima smisla 😀

______________________________ Zgubiš pri kartah, dobiš v ljubezni, eni so srečni, drugi pa trezni.

Ni take krize, kot se sliši. Ta : forum sem postavil v pol ure…

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

V pol ure?!!! A to tud malco šteješ ? 😉

no ja odvisno kaj use je uštet.
delanje tem pa design ti kr neki cajta uzameta

______________________________ Zgubiš pri kartah, dobiš v ljubezni, eni so srečni, drugi pa trezni.

Na designu res nisem delal nič, vzel sem narejeno temo in to je to. Ne vem, kaj naj bi vzelo več časa kot pol ure??

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

thx
A mogoce kdo ve za kaksen pameten free strežnik ki podpira mysql?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close