Najdi forum

rabim pomoč

kako nardim črtico nad črko e al pa pikice nad črko u, recimo munchen pa sta nad u dve pikici

start – programi – pripomočki -sistemska orodja – tabela znakov

nekako tako je v windows xp, če imaš pa druge windows-e pa poišči tabelo znakov .

tenx

še eno vprašanje…delam plonkce in sm dala na dva stolpca pa mi kr vsako črko piše v novo vrsto ne vodoravno???zakaj???

preozek stolpec za več znakov?

--- pa lep dan še naprej!

not…. k tud če dam na samo 2 stolpca mi vsako črko vrže v nov stolpec

View->Ruler pa si poglej, če nimaš mogoče kakšnega jezička na ravnilu nastavljenega preveč nazaj…

--- pa lep dan še naprej!

Ta čas ki ga porabiš za delanje plonkca se raje uči.
Jest še u življenju nism plonkca delu, rabu ga pa tut nism.

hippo med delanjem plonkcev se tud učiš in nism vprašala tega zato da bom poslušala tvoje pametovanje…če ne veš odgovora bod drugič raj tih…ker je škoda tipkanja za take stvari..bi raj porabu ta čas za kej druzga

Če večkrat potrebuješ nemške znake, si v področnih nastavitvah dodaš nemški jezik – potem samo preklopiš na nemščino – in namesto šumnikov pišeš nemške znake. Pri XP-jih ne potrebuješ cd-ja za to spremembo, pri Windows 98 pa je potreben.

Za dve pikici:
stisneš shift in tipko nad tabulatorjem, potem pa še u, in maš ü.
Da se učiš med delanjem plonkca je pa itak klasični odgovor na mojo pripombo. Plonkce rabiš če si kampanjc, če pa se sproti učiš pomtem ni blema.
Pa LP.

Za vse é pritisneš in držiš Alt Gr (desni Alt) in nato izbereš željeni znak poleg devetke (9):
é
Podoben princip za vse ostale znake poleg številk

Kar se tiče stolpcov: preveri nastavitve v meniju Format/columns… če je vse po reglcih.

Nasvet1: za laserja je dovolj vidno če printaš velikost 5 pikslov.
Nasvet2: če lahko pišete na svoje liste, pa mogoče celo karo črte, potem natisni kar naravnost na ta list v svetlo sivi barvi. Seveda ne pozabi potem tega lista odstraniti.

Več na “FKKT za buzakljunčke” s strani

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

sam tok da ti še odgovorim…plonkce mam zato da sem bolj sproščena in manj živčna ker vem da če kaj pozabim imam še zmeraj možnost pogledat…
tko k sm mela zdej k sm od vsega zmedenga pozabila kako se v italijanščini reče zaviti…beseda je simpl k pasulj sam men je ušla iz glave in aaaa brez plonkcov ne bi mela kam pogledat tko sm pa mela možnost in sm tud pogledala…

lp

Jaz se pa ne bi sekiru (kot štorklja drevo) s takim štrudljem kot so nemški znaki ker so nemci itak bedaki… Hoteli so zavzet ves svet, smrk, in ga pobit… BUAHAHA…. smrk, TKO DA SE NIMAŠ KEJ S TEM UBADAT! Understand me? If you don’t, you are soooooooooooooooooooooo stupid.
To je moje mnenje, ne se jezit 😀
Pa vseeno, pogum velja.
Adios amigos,
Sim

ne učim se nemščine ampak italijanščino tist u sm dala pa za primer drugač sm hotla pa za e s črtico gor zvedt in sem to tud povedala tko da zdej ne vem kdo je tle neumen

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close