antivirus
Na novo sem si imstalirala xpje in sedaj me zanima kak antivirusni program.Nikoli ga se nisem imela saj ne delam veliko na racunalniku in tudi kaj dosti spretna nisem.Torej nekaj sem rogovilila z nortonom pa mi sedaj vedno ko vklopim racunalnik napise da ga moram updatati.Pa ga ne znam.Ali me vseeno sciti?Ce kdo pozna kak drug dober antivirusni program ki ga je cisto lahko naloziti:) in je dober naj mi prosim pove (mogoce kako spletno stran kje tocno ga dobim ,lahko pa tudi cel postopek:) ce je seveda kdo tako dober)ker sem se posteno namatrala da sem postavila racunalnik pokonci in nocem da se mi spet sesuje.
Posodabljati je potrebno vsak anivirusni program, vendar pa eni s tem bolj zakomplicirajo kot pa drugi. Antivir je povsem enostaven: Na ikonco v trayu klikneš z desnim miškinim gumbom, izbereš internet update in nato potrdiš inštalacijo posodobitve (seveda moraš biti povezan z internetom). To je To.
Pri Nortonu je tako, da klikneš Live Update, ko se ti odpre okno, klikneš Next, vse naredi sam in ko konča, ti bo okno ponudilo opcijo Finish, ki jo klikneš. In to je vsa umetnost.
Če si boš omislila nov antivirusni program, moraš Nortona prej odinštalirat, ampak to raje prepusti komu, ki se malo bolj spozna na to, ker ni tako enostavno.
Forum je zaprt za komentiranje.