Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Ugašanje računalnika…..

Ugašanje računalnika…..

Imam težavo,pa je ne znam odpraviti.Ko hočem ugasniti računalnik,se mi sploh ne ugasne,ampak on posodablja in posodablja.Ali moram posodobitev odstraniti in kako?

LP in HVALA.

Kaj pa posodablja?

Datoteke,kolikor razberem iz tistega kar ima napisano na ekrančku.Opozarja pa me tudi naj ga ne prekinem.Zadnjič se mi je ugašal celo noč pa sem ga morala zjutraj ugasniti na gumb.Imam WIN XP Pro.

za lažjo predstavo. da ti malce šepnem na uho ima najbrž instalirane
windowse xp in sp2 – ja ta pa zna posodabljati v nedogled.
Ampak ponavadi se računalnik lahko kar izključi.

Koliko pa je takle prisilni izklop zdrav za moj računalnik????Kupila sem si končno novega,procesor imam 3100+,in ne bi rada da se mu odtrga.

Aha in posodabljanje sp2 se ne izklopi ob shutdownu in ti javlja, da ga ne smeš prekinit LLLOOOOOOOOOLLL

FireFox, a imaš na mašinci kak antivirus in antispy?

Imam Nortona 2005 in Ad Aware SE Personal.

Jaz se zaenkrat poslavljam,ker moram v službo,z upanjem,da bom ob 22.00h prebrala čim več vaših odgovor,ki bi mi pomagali pri moji mašinci.

Želim vam lep sončen dan.

…..in seveda se vam že vnaprej najlepše zahvaljujem za vse vaše odgovore.

LP. FireFox

Malenkost – strokovnjaki radi preberemo pohvalne besede.
Edina škoda je, ker nea boš prebrala in videla Sanjske ženske Mišike.
No ja je pa jutri ponovitev

Ne bi škodilo, če bi se uporabniki naučili postavljati razumljivejša vprašanja in vsaj nekaj malega slovnice.

Ne vem,kako naj bi bolj razumljivo napisala,da se mi računalnik ne ugasne,čeprav ga pripravim na izklop.Če mi pač ne znate odgovoriti,tudi zajedlivosti ne potrebujem.Vprašanje sem postavila…..odgovora nisem dobila……vseeno HVALA.

LP.

Oprosti, ampak meni se tvoje vprašanje ni zdelo razumljivo. Očitno tudi drugim ne povsem, sicer bi dobila pričakovani odgovor.

…………našla odgovor na drugem forumu…….Hvala vseeno.

LP

FireFox, v računalništvu stvari navadno niso tako enolične kot se zdijo na prvi pogled, zato je pomembno podati čimveč dejstev pri zastavljanju vprašanja. Neizkušeni “računalničarji” podajo onesmerni odgovor za problem, ki so ga slučajno imeli tudi sami in ga s tujo pomočjo slučajno tude rešili, nekateri pa, na srečo, slučajno tudi vedo, da določeni težavi ni vzrok vedno isti problem, še več, določenemu problemu je lahko povod interakcije več ekvivalnetnih ali subvalentnih vzrokov.

Npr. če avto ne vžge bi neuk voznik verjetno najprej posumil na napako na vžigalni svečki, ker pozna le ta elemnt v motorju in so mu druge stvari nepoznane, …

Tako da draga FireFox, stvari v življenju navadno niso tako enoznačne kot se zdi na prvi pogled.

Pa obilo užitkov pri reševanju svojih težav na drugem forumu. 😉

lp

hmm, tale tvoj dolgi LOL … tvoj prijatelj klemenxx ni bil tako nasmejan 😉

Smeh je pol zdravja!

Kot prvo, zgleda da že dalj časa pozorno spremljaš tale forum, tako da ne vem zakaj se ne podpisuješ s svojim nickom.

Kot drugo, nikjer ne piše, da bi se mogla s Klemenxxom strinjati vedno in v vsem.

Kot tretje, glede na precej daljše LOLe g. .. in njegovo nesramno obnašanje, ne vem zakaj si se spotaknil ob moj LOL, ki je bil le odraz njegovega obnašanja.

Kot četrto, Klemenxx je pisal o napaki Windows Update, ko se po določenih namestitvah hotfixov, ki se niso namestili pravilno, zadeva zacikla in se ne zna zinštalirat(isti hotfix). Ta napaka se pri namestitvi SP2 preko WU ni pojavila, še manj pa pri samostojni namestitvi SP2.

Kot peto, od Klemnenxxovega pisanja je minilo več kot pol leta in od takrat je bil WU deležen kar nekaj popravkov.

Kot šesto, še vedno ne vemo kaj se je ognjeni lisički posodabljalo. Poleg Windows Updata se lahko posodablja še malo morje stvari( npr prav Firefox, antivirus, Azureus,…)

Ja, res, ta forum spremljam že zeLLLOOOOOOOOOLL dolgo časa. Ta komentar sem dodal zato, da si ga mogoče ogleda lisička, mogoče ima enake težave, kot sem jih imel takrat jaz. No, pa sem se zraven še malo pošalil 🙂 . Upam, da nisem povzročil kakšne hude krvi.

--- pa lep dan še naprej!

Mah ne, ni hude krvi. V bistvu je tako kot sta rekla Tajfun in Tadej, najbolj krivi so tisti, ki sprašujejo, ker problem opišejo v enem stavku in še to na pol.

Si predstavljaš, da bi prišel k zdravniku, zmomljal tisti nerazumljiv stavek, potlej se bo pa že zdravnik po glav tolkel kaj je narobe z mano.

Pol so pa še hudi, če jih kej dodatno vprašaš in na koncu je valjda surla, ker jim nisi odgovoril…

Ja in da še bolj realiziramo zadevo prdpostavljamo, da pacient niti ne pride v bližino zdravnika ampak zahteva diagnozo po telefonu.;)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close