Miška potuje po ekranu
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Arhiv › Računalništvo, telefonija, internet in televizija › Miška potuje po ekranu
Mojo miško je zajela “potovalna” mrzlica.Kar naenkrat je začela potovati po ekranu gor in dol-sicer počasi , a vztrajno.
A mogoče kdo ve, kaj jo je pičilo in kako jo prepričam naj se ustavi?
Hvala!
Mislim, da bo pomagalo to, da izklopiš miško iz računalnika in jo ponovno vtakneš v računalnik.
Lp, Max
Kakšna je miška? Optična? Si poskusila brez podloge?
Pri meni je tud miška včasih iz desnga konca šla počas prot levem dokler je nisem premaknil. navadna miška bla
Gre za navadno miško!
Sub, kako premaknil? Jaz jo premikam pa še vedno potuje!
Odstrani kroglico in očisti nesnago, ki je oprijeta na valjčkih. Če ne bo bolje, kupi novo – najbolje optično.
Bom naredil tudi to.Hvala za pomoč!!!
Kaj pa če ti občasno optična gre na krajši sprehod od desnega roba proti levemu, miš pa je definitivno pri miru? Saj me ne moti, ampak mi je hecno!
A, veš da tud jaz imam takega računalniškega duhca za pisalno mizo?!
Resno!!!
🙂
Optično lahko včasih moti barva podlage. Meni najbolje dela kar na sami mizi.
Sicer me veseli, da nekoga to zabava,ampak mene pač ne!
Čudno, ne!?
Kaj češ,eni smo čudni!
Lp
Hi, Dominik!
Saj ne brijem norca iz tebe, res ne! Gre za to, da se tud moja miška včasih zelo čudno obnaša, in ko jo z možem opazujeva, se hecava da imava duha, in to zelo računalniško nadarjenega duha…
LP
Sploh nisem vzel kot norčevanje,malce me pa jezi in žalosti vse skupaj!
Saj če bi se ti to zgodilo 1x na 2 tedna ali še redkeje bi tudi tebe zabavalo, če pa se ti dogaja dnevno pa te razumem da si jo že pripravljen zabrisat skozi zaprto okno ven na cesto!
Že odpiram okno!!!
Pazi kje hodiš!
Forum je zaprt za komentiranje.