Najdi forum

BS in media štekata!

Zakaj mi šteka BS in Media plajer. A je možno da smo zmešali kakšne nastavitve na grafični kartici, al to sploh nima veze z plajerji. A mi mogoče manjkajo kakšni kodeki in če ja, kje si jih lahko naložim.

Hvala za pomoč

Lp Mateja

Živjo!

Točno kaj bi bilo narobe ne bi vedel, je premalo podatkov. Lahko pa ti svetujem, da narediš sledeče. Vse že inštalirane kodeke izbriši, prav tako tudi BSplayer in si inštaliraj K-Lite Mega Codec Pack, ki ga dobiš na tej strani: Ta Mega Codec že vsebuje BS in Media player in vse potrebne kodeke za video in audio predvajanje. Probaj in povej če dela.

Lp, Max

Max sem vse zbrisala in na novo inštalirala, tako kot si napisal, in moram rečt da je za 70% bolje, ni pa še čist OK. Zdaj lahko normalno gledam filmčke, ki jih dobim na mail, ko pa si zaženem taprav film, mi pa zaostaja slika, zvok pa ne. Če imaš še kakšen predlog kako in kaj se priporočam. Kavo pa si si že zaslužil.

Lp Mateja

Max se opravičujem za prejšnji mail. Vse dela super. Je bil le film zanič posnet. Najlepša hvala za nasvet.

Lp Mateja

En problem manj, super!

Lp, Max

Pri slabo posnetih filmih včasih pomaga že, če se film potegne na harddisk in gleda od tam.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close