Najdi forum

SPREMEMBA IZ PDF V WORD

Imam problem, dokument imam v PDF obliki, rada bi ga prenesla v Word, pa ko to naredim, shranim, so sami oklepajčki itd. itd. prebrala sem tudi vaše poste, kako naj bi se to naredilo, toda zadeva mi ne uspe. Lahko prosim, še za eno pomoč in mi nekdo, ki to ful obvlada pomaga urediti.

Hvala

Najboljša rešitev bi bila, da dobiš Acrobat Reader Pro, ki podpira to funkcijo, da lahko pdf spremeniš v word datoteko. Dobiš ga pa na EMule. Imaš pa še en program (teh je na netu veliko), ki ga lahko download-aš tukaj Upam, da ti bo šlo.

Lp, Max

Pošlji mi pdf datoteko, pa ti vrnem doc.

O.K. recimo, da sem to prenesla, kako pa potem naprej. PDF v Word.

Prenesla si program PDF2Word na računalnik in ga inštalirala. Ko program zaženeš, se ti pojavi okno, kjer piše da vnesi kodo. Če jo nimaš, pritisni na gumb Try in imela boš možnost 100 kratne izdelave pdf v word. Če pa želiš program uporabljati naprej, pa poišči kodo na googlu. No, ko pritisneš na gumb Try, prideš v meni programa. Klikneš File in Open, da izbereš pdf file ki ga hočeš spremeniti. Ko pdf datoteko odpreš, se ti samodejno odpre novo okno, ki te vpraša, kam hočeš to datoteko shraniti, seveda v rtf končnici, ki jo lahko odpreš z wordom. To je to. Gre?

Lp, Max

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close