Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Preklezakurnk – pozabljeno geslo

Preklezakurnk – pozabljeno geslo

Spoštovani….

Bom hvaležen vsakemu, ki mi bo znal pomagat.
Namreč…pred leti je bil le siol in ta je full računal. Potem je prišla volja in ta je dala zastonj. Potem pa je tudi siol dal zastonj dostop (res da brez kakega velikega pompa in reklame, tako da se komaj ve)

No in si sem izmislil klicni dostop tudi pri zastonskem siolu, ker je teče net hitrejše in bolj stabilno od voljinega…vsaj v naši lepi vasici.

In bile so nevihte, in privihrali so viharji, in menjali so se letni časi in bila je noč in bilo je jutro drugi dan. In torej čez meeeesece, se meni neki v PCju zaklika in si izbrišem eno povezavo….

Zdej…imel sem skreirane 4 klicne povezave…dve na voljo, dve na siol…ena za eno isdn linijo, ena ki je “porabila” obe.

Siol za eno linijo sem po pomoti izbrisal…uporabniškega imena, oziroma gesla pa tudi pod razno ne morem najt. Od povsod pobrisano…iz spomina, zapiskov, mailov, vse….tisti “pozabljeno geslo” ne vem če bo palil, ker tistih vprašanj sem v življenju izpolnil ničkoliko, pa nikamor nikoli zapisal.

Fak je to, da imam siol povezavo za obe liniji in šiba in deluje, a kaj ko nimam takih oči, da bi videl, kaj se skriva za tistimi pikami ki se narišejo v polju za geslo…pa še xp-ji neki pik dodajo, tako da si niti s številom črk ne morem pomagat.

Ali obstaja kakršenkoli način, da tisto kar je zapisano tam…izvem tudi jaz?
Mislim sej ni neke panike, samo bi raje po enem dratu surfal, ker ni velike razlike, cenovno pa pol manj.

Hvala vsem za odgovor.

Saško

Obstajajo programčki,ki ti pokažejo znake,ki se skrivajo pod tistimi pikami…
Napiši svoj email pa ti ga pošljem…

Evo maš v profilu.

Pa hvala najlepša !

Saško.

Na XP-jih tisti programčki ne bodo pomagali, sploh pa, če si jih večkrat posodobil z varnostnimi popravki, ki to geslo izza zvezdic še bolj skrijejo.

Oja, pomagajo, samo ne vsi.

Saj res: a morda kdo ve, ali se pri Volji, da zvedeti za pozabljeno geslo. Če npr. zaradi že sesutega rač. formatiraš in izgubiš vse podatke, pač ne moreš več uporabljati voljinega e-naslova… Je kdo že imel takšen problem in kako ga je rešil?

@ Tajfun: opa, sem mislil, da so že vsi taki programi na XP-jih neučinkoviti… Zanimivo, se bom moral malo poigrati. Moja zmota torej, se opravičujem Saško.

Jaz sem imel takšen problem oziroma moj oče.
Ker je pač on izpolnjeval obrazec čisto korektno, smo vsaj vedeli kaj je vstavil za ime, priimek, ulico, hišno številko, domači telefon…
Tako, da smo samo poklicali na voljo in potarnali, da e-mail od volja.net uporabljamo v poslovne namene in, da smo že hoteli razširiti na plačniško verzijo (laž :)) ampak, da se nam je celoten sistem podrl in, da vemo vse podatke razen up. imena in gesla. V bistvu je tukaj hakeljc, ker verjetno, če bi rekel up. ime in bi me zanimalo samo geslo, bi lahko sklepali, da sem nekje zavohal neko spletno stran preko volja.net, ki pa ima ime accounta isto kot up. ime, pa bi rad vdrl noter. Moja logika pač…
No k sreči so tam res prijazni in smo pač sporočili preko telefona vse podatke, potem so nas pa poiskali v računalniku in povedali up. ime, geslo pa so nam na novo zgenerirali.

Imam posodobljen xp service pack 2 in čist lepo pokaže skrita gesla,ki se skrivajo pod pikami…
Ane Saško 😉

HA…

Ste zelo prijazni…Saško mora le še domov prit (kjer je ta problem) in rešit zadevo…sem namreč na liniji služba-pohajanje-služba itd…

Nemara bo to ponedeljek uredil.

Hvala vsem!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close