Najdi forum

Messenger Service

Odkar imam na novo nastiman sistem (WinXP) mi skos serjejo eni okencki Messenger Service in tezi z nekimi reklamami za anti-spy ware. Mamicu mu…

Sigurno ti mori še stari 4.7 Messenger… ali se motim?

Nimam pojma kateri program mi mori, ker ga naceloma sploh nisem instaliral. Razen, ce to pride v paketu z WinXP.

Bom pa poskusil instalirat novi Messenger, da vidim kaj je.

Če ga ne uporabljaš, ga odstrani… mamicu mu.

To pride v paketu, ja. XP-ji to prinesejo sabo – največja neumnost, kar se jih je M$ lahko spomnil. Najprej odstrani tega starega 4.7!!!
Če boš nameščal novega, brez odstranitve starega, ti bo pa sploh naredil celo zgago… verjemi!

in naredi kot je napisano.
Potem pa, če želiš, si lahko namestiš novega Messengerja 6.2 in ta bo “normalno” deloval. In kar je najboljše: najdeš ga v nadzorni plošči, kjer ga komot odstraniš.

Lp, Lady L

Sem poskusil tvojo ukazno vrstico Lady L, vendar ni nobene razlike. Messengerja noce in noce deinstalirat. 🙁 Javi neko napako.

Lahko greš pa na nadzorno ploščo—>dodaj odstrani programe—>na levi strani izbereš Dodaj/odstrani komponente programa Windows in tam odstraniš kljukico pri Msn Messenger—>potrdiš in ni ga več…

Ne ne ne in neeeeee! En je narobe razumel in vsi narobe pišete.
Messenger Service vsekakor NI MSN Messenger! 🙂

Gremo po vrsti:

1. Start
2. Nadzorna plošča (Control Panel)
3. Administracijska orodja (Administrative Tools)
4. Servisi (Services)
5. Poišči “Messenger” (nekje med 17-im in 21-im mestom bi moral bit), klikni z desnim gumbom nanj in izberi “Lastnosti (Properties)”
6. V oknu “Lastnosti (Properties)” spremeni “Startup type” na “Disabled”, potem pa še nižje klikni na gumb “Stop”, da se “Service status” spremeni na “Stopped”. Potrdi spremembe in to je to.
7. Srečno. 😉

Tukaj imate Remove Windows Messenger. Programček je velik 0,01 MB in deluje. Vsaj meni je.

oFca

to je to! Hvala, deluje! Jupi!

Me veseli. Prosim. 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close