Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija eh, šit … “shrani kot” me je zeznil

eh, šit … “shrani kot” me je zeznil

Imam en VAŽEN dokument z imenom Važno.doc v mapi Vsepomembno. Potem ta dokument za pošiljanje po e-pošti malo spremenim in (da mi ja ne bi prepisalo Važno.doc dam ‘shrani kot’ – in budalo trapasto shranim v isto mapo (Vsepomembno) in z enakim imenom, samo geslo sem zamenjala.

A lahko svoj Važno.doc dobim nazaj tak, kot je bil pred spreminjanjem??

Office 2003

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

No more.

Za VAŽNE dokumente se dela backup….sicer pa se to nobenega ne prime, dokler ni že prepozno…

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

ma sej ni bil TKOOO važen dokument … moj dnevnik pač 😉 in sem potem po spominu napisala na novo 🙂

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Verjetno poznaš možnost worda, da avtomatsko shrani tudi prejšnjo vsebino datoteke, ko shranjuješ spremenjeno, samo avtomatski backup mu moraš omogočit. To sicer pomeni pogosto brisanje starih datotek, se pa zavaruješ pred takimi nezgodami, kot je ta tvoja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close