Najdi forum

Bi vedel kdo povedat prosim naslednje: Imam grafično kartico Radeon 8500, pa mi, ko povežem računalnik s TV-jem, na televiziji pokaže črnobelo sliko, pa še to je samo golo namizje brez ikon.
Če se pa na monitorju prestavim z miškinim kazalcem skrajno desno, potem pa vidim kazalec miške tudi na TV-ju.
Z zvokom pa ni težav.

Hvala za kakršenkoli nasvet.

Pojdi v nastavitve zaslona in najprej zmanjšaj resolucijo na 1024X768 in to potrdi,potem greš na Dodatno…Displays…pritisneš rdeč gumb pri TV zaslonu in še prvo tipko tik ob Tv-ju (primary display)…vse skupaj potrdi in naj bi špilalo…

No, nekaj je na tem, ampak barv pa še vedno nisem uspel naštimat.
Saj sliko dobim na TV-ju ali pa računalniku, na obeh naenkrat pa ne, kot na primer pri NVidia grafiki, ki jo imam na drugem računalniku.

A pa si stisnil levi gumb tam v nastavitvah,poleg tv-ja?
Pa še to…a na računalniku ti pa kaže normalno sliko,kadar nimaš prižgan twin view?

Ja, na računalniku je slika normalna.

Aja, da dopolnim – tudi če povežem samo TV in računalnik je slika vedno črnobela. Pa sem poskusil vse možne variante nastavitev. In pa tudi TV in računalnik sem povezal z cinči in z onim drugim (ne vem kako se mu reče) kablom, pa ne pomaga. 🙁

Lep pozdrav.

Poizkusi še z novim gonilnikom za grfično…

Si poskusil s kablom, ki ima na TV strani vtič za video in ne S-Video? Mora gret 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close