VSAKI DAN….
ko zjutraj hočem prebrati pošto, ali pa malo posrfati, mi autluk ne zalaufa in tudi explorer ne, potem naredim ponovni zagon računalnika in vse je zopet ok.Nimam virusa, ker imam NORTONA in SPAYBOT mi tudi ne najde nič razen enga, ki ga pa itak ne mor nihče se znebit.No povejte, kwa je zdej to za ena zadeva
Dajte no. Ni vse kar ni M$ rešitev. Še najmanj pa incredimail!
Najprej je potrebno posodobiti svoj protivirusni program, pa katerikoli že je.
NOD ni tako strašansko boljši od nortona, res pa je, da je slednji zaspal.
Tudi Mozzila ni rešitev za vse, še najmanj pa za probleme z zagonom računalnika. Če že, potem raje firefox varjanta.
Pošta pa – res je, sam outlook je preobsežen samo za pošto. Nikakor pa ni zamenjava zanj incredimail, ker je še večja štala. Outlook express, recimo, je čisto v redu zamenjava.
Kar pa se zaganjanja tiče priporočam, da v obnovitvi sistema pregledaš obnovitvene točke in poskušaš najti kaj sumljivega. Če najdeš, obnovi na tisti datum
primerjava antivirusov: http://www.nod32-si.com/compare.htm
(toliko o varnosti, da o hitrosti ne govorim)
poštni program : mozilla firefox (saj firefox JE mozilla)
tako kot je Outlook express še vedno Outlook (še vedno poln lukenj – na žalost)
nisem odgovoril “Miki” zato da bi začel žolčno razpravo kateri prg je boljši, lepši in hitrejši ampak kako spraviti komp v delujoče stanje s svojimi izkušnjami
((vsak berač svojo malho hvali)”Wega” dejva ji raje pomagat)
Miki prosim nabavi si še prg “system mehanic” pa mal poskenirej comp
pa ne se ustrašit ko ti bo našel čez 100 napak v registrih itd 😮
Jej, jej, jej kakšna žolčna razprava neki!
Zgolj skromnost mi veleva da ne napišem daljšega romana, pa naj vendarle bo tule kratek povzetek mojih misli. Miki je rešitev najbrž že našel zato le nekaj povzetkov za tiste onstran neba:
– sklepati o protivirusnih programih na podlagi testov na strani, kjer ga prodajajo je modro, kot sklepati o učinkovitosti čistila po dokazih iz top shopa.
– incredimail je jako žalosten nadomestek za outlook express. Noja, ajd, za mlajše od 13 let mogoče. Če že predlagaš mozzilo, potem poleg bolj sodi thunderbird.
– firefox ni mozzila. Kakorkoli, vse skupaj se da sneti tulele:
Ajd ostanite v cvetju, sem sredi dodatnih študij raziskav z delovnim imenom “VroŠve”, pa nimam več dosti časa
Forum je zaprt za komentiranje.