We are sorry
V službi imam TRON Predator IC-D od COMTRONA z naloženimi Win XP PRO SP2 z vsemi popravki, ter osveževan antivirusni program f-prot, vsa možna antispyware orodja – tako da bi moral moj mlinček normalno delati.
Ampak danes me je pa neprijetno presenetil. Zgodi se sledeče : ob prijavi najprej opazim, da mi na namizju manjka ikona My Documents (!?) ter pojavi se sledeče sporočilo :
Windows Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
Karkoli naredim, se to sporočilo ponavlja v nedogled in ni možno štartati nobenega programa.
Nato grem v Safe Mode (kjer tega sporočila ni) , štartam check diska in popravljanje napak. Po tem postopku se da spet normalno prijaviti v Windowse, pa tudi ikona My Documents spet lepo čepi na namizju.
Ampak ! Kakor hitro računalnik ugasnem in ponovno prižgem se spet ponovi vsa zgodba.
Ni mi jasno ali je problem v zanič disku, mogoče ramu, kakšnih driverjih ali pa mogoče v okvarjenem uporabniškem profilu.
V event viewerju lahko preberem še tole :
Faulting application explorer.exe, version 6.0.2900.2180 ,faulting module unknown, fault adress …
The redirector failed to determinate the connection type.
Ima kdo kakšno idejo ?
Forum je zaprt za komentiranje.