Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija po menjavi protivirusnika ne morem na net

po menjavi protivirusnika ne morem na net

Tole pišem v imenu kolegice (ker ona ne more na net)

Imela je pando protivirusnika, pa jo je nekaj zafrkaval in ga je zbrisala, pa inštalirala antivira. Zdaj pa ne more več na net.
Ima ADSL, win XP, SP1, za SP2 pa nisem sigurna.
Vglavnem, nastavitev ni spreminjala, ampak zdaj ji IE napiše, da strani ne more prikazati, OE ne prejme pošte, MSN se ne poveže …

Jaz pa imam v četrtek izpit in res nimam časa zdaj razmišljat o tem, kaj bi ji bilo … Prosim bistre glave in dobre nasvete za asistenco pri problemu…

hvala 🙂
mouse

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Ena od variant je da se je nekaj zmešalo v nastavitvah; poglej v Tools IE če se ni privzel tisti “nikoli ne vzpostavi privzete povezave”. Lahko pa tam tudi resetira nastavitve IE.

TAJFUN, hvala! Dolgujem ti pir! 😉

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Nič, je že v redu, malenkost 🙂

Lep pozdrav
Tajfun

Jaz imam podoben problem, le da pri meni ne dela mrežna karta (naoak koda31) ??? Prav tako sem deinstaliral antivirusni program in ga nadomestil z drugim. Zatem se je mrežna vsula in noče delat. sem probal z drugo pa enako.

Tudi jaz sem imela pando,pa mi ni bila všeč in sem jo zbrisala……in sistem se mi je zrušil.Znanec je odpeljal mojo škatlico k sebi domov in ugotovil da je na matično ploščo prišel virus.Moral jo je očistiti in dati gor nov program.Sedaj moja uboga mašinca dela,ampak jo je treba zamenjati….ker je zanjo XP profesional prehuda zadeva(prej sem imela WIN98).

Lep pozdrav

Na novo mašinco naloži tudi WIN 98, meni so enkrat rešili vse dat. na disku, ko nič drugega ni pomagalo, niti vgradnja diska v drug pc. Bom enkrat opisal to poučno zgodbo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close