Najdi.si
Živjo!
ima kdo idejo, kako naj izklopim družinski filter v orodni vrstici Najdi.si? Namreč pri pretvorbi datotečnega sistema iz FAT32 v NTFS, se mi je ta vrag sam vklopil in normalno, sedaj nimam ne gesla, ne pravega e-naslova, tako da sam ne morem izklopiti tega vraga. Da bi pa klical na na Najdi.si za ključ pa….
torej, kaj naj naredim, da bo IE spet normalno deloval?
Hvala vsem za pomoč in en krasen dan vsem skupaj še naprej
Če je zadeva taka kot si jo napisal, potem verjetno res ni druge, kot da se pozanimaš tule
Kaj pa če tisto najdi.si orodno vrstico odstraniš?
🙂 no sej ne, da ni uporabna ta vrstica, samo to, da se mi je družinski filter vklopil je bilo zdej že drugič. Prvič sem to reševal z obnovitvijo sistema, sedaj pa tega nisem hotel več delat, ker bi potem moral spet ponovno spreminjat datotečni sistem 🙂
dobro jutro in.. mogoče ti ga pa uspe namestiti. Jaz še nimam popravka SP2 nameščenega, zato ti ne znam pomagati 🙂
greva 🙂 na kofe :))
Mah neeee, sej ni sile za ta filter. Nej se mulc izobražuje :))) Sem čisto mimogrede opazila, drugače pa imajo itak XP-ji sami že to vgrajeno.
Orodja -> Internetne možnosti -> zavihek Vsebina -> Svetovalec o vsebini (gumb Nastavitve). Pa extra filter se tudi dobi – ga imam – samo ne (še) instaliranega.
Mmmm, krofi :)) Mljack… sem koj za!
Lp, Lady L
Forum je zaprt za komentiranje.