Najdi forum

Čudno kaj se dogaja

Danes se mi je zgodilo nekaj nenavadnega. Najprej mi je na Bs playerju spremenilo vse nastavitve, od videza samega programa, do velikosti podnapisov, da sem kar gledala, kaj bi to bilo. Potem pa mi je na icq pod nastavitvah samo od sebe vklopilo spam filter???

A je mogoče da je kdo bil v mojem računalniku? Kaj se je lahko še drugega zgodilo?

Lp in hvala za odgovor!

Vanzemaljci?

No, *maša* najbrž misli, da jo Tajfun_ ne jemlje resno in da jo zafrkava.
Ampak bo že res, kar pravi. Če ne ravno vanzemaljci pa kakšen bratec gotovo.
Poišči malo nazaj, kjer opisujem, kako prprečiti vsiljivcem da vohljajo po našem delu PCja.
Vsekakor pa še nisem slišal za virus, ki bi ICQ ju vklopila antispam filter. Prej obratno!!

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Hvala za odgovore! Računalnik imam popolnoma sama, tako da prvo ni mogoče. Pozabila sem še povedat, da je kasneje po zvočniku nekdo rekel Hello…. (ne hecam se)!!!

A je dovolj če sem vklopila požarni zid na Windovsih, ali bi bilo bolje še kakšnega drugega nabavit?

To, potrjuje mojo domnevo, da imaš nameščenega trojanca, ki omogoča, da je nekdo drug gospodar tvojega mlinčka.

Spucaj zadeve pa bo vse ok. Požarni zdi pa je seveda nujen!

Grozno, kake stvari se dogajajo! Sicer antivirusni program ni ničesar našel, samo Ad-aware nekaj “objektov”. Zaenkrat je tišina, upam da se ne bo ponovilo.

Hvala Wega in Tajfun_

mogoče bi ti kaj pomagalo, če se obrneš na avtorje BS playerja, ki so zelo prijazni in ti bojo ziher povedali kaj ti nagaja. sami mladi fantje, nekateri še samski! 🙂

Poskusi še tegale , pa tale ti tudi ne bi škodoval

Lp, Lady L

Lady L, hvala za linka, bom pregledala še s tem, če je še kaj ostalo.

Zgublena, za tvoj ciničen odgovor, ti samo privoščim, da še tebi kdo vdre v računalnik in ti pobriše cel disk, pol se pa smej….

oprosti, moj namen ni bil cinizem.

sorry!

Zgublena, potem pa v redu!

Lepo se imej!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close