Najdi forum

zorroman2@…

Dobila sem mail v katerem mi sporočajo sledeče;

Prenesite brezplačno programsko opremo, ki vam takoj omogoči elektronsko komuniciranje s prijatelji, družino, sodelavci ali katero koli izbrano osebo.

Če želite prenesti programsko opremo, ki jo potrebujete, da lahko začnete, pojdite na spletno mesto

!!!!! http://messenger.msn.com/?mkt=SL. !!!!!!

Zapišite si moj e-poštni naslov: zorroman2@hotmail.com Po končani namestitvi me dodajte na seznam stikov z uporabo gumba Dodaj in tega naslova.

S to programsko opremo lahko: Pošiljate neposredna sporočila. Pošiljanje je hitro, enostavno in brezplačno.
Vidite, kdaj imajo vaši prijatelji in družina vzpostavljeno povezavo.
Pokličete prijateljev računalnik za zvočni klepet.
Vidite, kdaj vaš prijatelj odgovarja na sporočilo.
Dobite obvestilo, ko prejmete novo e-pošto.
Dodajate v sporočila simbole za izražanje čustev.

Opomba: Nekatere od teh funkcij morda niso na voljo, če uporabljate Messenger v napravah, različnih od standardnega osebnega računalnika.

Je to možno – raje ne kliknem linka. v kolikor kdo ve in pozna to stran naj mi malo obrazloži zadevo.

Hvala

Teja

Pa sej messengerja majo vsi tanovi windowsi že zraven…
In tudi če ga potegneš z neta, ni si treba zorrota dodajat; ko si dodaš nekoga, lahko ti vidiš njega, on pa tudi tebe. Če ne veš, kdo je, zna bit hudo tečen.
Ne vem, no…
Mislim, ne vem, zakaj bi ti nekdo poslal mejl, v katerem bi ti ponujal nekaj, kar skor ziher itak že imaš, če nimaš, pa lahko dol potegneš, če samo malo poguglaš, potem pa bi se ti še ponujal, da ga dodaj…

Čudno je to.

A imaš skritega oboževalca, ki poskuša navezati stik?? 😉

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Igoriraj vse skup, zbiši ta mail in se ne obremenjuj. Sploh, če nisi ziher oziroma se ti zdi sumljivo.

Kok ste hecni…

On si je dal njen naslov v Messenger, in ker ga ona ne uporabllja, se ji je avtomatsko poslal ta mail. Ce gres na tisto stran, ga bos lahko zdownloadala v slovenski verziji…

program je kul za klepet, in to ze ful ljudi uporablja, saj na ta nacin vidis, kdo je kdaj gor… ce ti pa kdo tezi, ga das pa samo na BLOCK, zbrises, in ga ne vidis vec nikoli…

Mislim, da je mouse dala teti povsem ekspliciten odgovor. Dodatne razlage zorromanovega početja niso potrebne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close