mp3 na GSM – s čim gor spravit
Konkretnih navodil ti žal ne morem dati, ker nimam točno tega gsm aparata kot ti ampak imam Nokio 6630. Niti tega ne vem, ali ima tvoja Nokia IR izhod :))) Moja nima, ima pa bluetooth.
Predvidevam, da si verjetno dobila podatkovni kabel poleg telefona? Kaj te zadržuje? Tako gre najhitreje, pa še baterija se ne skuri. Pri prenašanju prek IR (poooočasno) ali prek bluetootha se baterija neverjetno hitro izprazni (meni se je izpraznila ravno med prenosov in je bilo potem sr***).
Verjetno si dobila poleg telefona tudi kakšen CDjček, na katerem piše “Nokia PC Suite”? Ta je pogoj, da lahko telefon in tvoj računalnik sploh komunicirata med seboj. No, tega najprej inštaliraš na svoj računalnik. Nato priklopiš kabel ali pa približaš IR okenci. Ko se “zavohata”, se oglasi signal in povezava je vzpostavljena.
Sama prenašam mp3-je prek podatkovnega kabla, in kar z WIN “My Computers”, kjer mi telefon označi kot s svojo mapo. Z miško kliknem datoteke na mojem računalniku in jih prenesem v mapo Nokia (ker imam zunanjo spominsko kartico, jih dam tja). Potem pa se prenos izvrši kar sam.
Več res konkretnih informacij za konkreten telefon lahko dobiš tukaj:
041/700-700 na Mobitelovi tehnični pomoči in tukaj, na forumih:
“Love is the answer to the final question you ask” – Unknown
Pri IR je podobno,ko imaš IR inštaliran,približaš telefon,da se zaznata…
greš v mapo kjer imaš shranjene melodije,klikneš z desno miškino tipko na izbrano in izbereš opcijo… Prenesi prek IR…
Še nekaj…ne vem kako je z Mp3-ji,mal veliki so za na mobija,jst nanj nalagam midije,obstaja pa tud dost programov za pretvarjat Mp3 v Midi,tko da to ni nevem kakšen problem…
Še lažje ti jih bo pa pobrat dol na kakšnem p2p programu,če boš mel srečo jih dobiš kar v paketu po par tisoč skupaj 😉
hm, Koki…..
citiram:
….,obstaja pa tud dost programov za pretvarjat Mp3 v Midi,tko da to ni nevem kakšen problem….
JE PROBLEM!!!
Poskusil sem kakšnih 6 različnih programov za pretvorbo v midi…..vsi delajo po istem principu: mp3 pretvorijo sicer v midi, a samo en (1) instrument !!!!
V primerjavi s polifoničnimi plačljivimi melodijami je to malo mimo….skoraj neprepoznavno…..
Razen, če imaš kakšen specialen program….?
Forum je zaprt za komentiranje.