mene pa pekač živcira
kr sam od sebe odpira gobec!
lepo mirno delam, pa mi zabrenči pod mizo in se mi pekač odpre. pojma nimam, od kod mu ideja, da bi se moral odpret. potem ga zaprem in je par ur mirno, ampak res me počasi začenja živcirat…
ne, ko se gre za viruse sem nezaupljiva v tej obliki, da ne zaupam svojemu protivirusnemu programu …
kako lahko preverim, če sem res kaj grdega staknila??? 🙁
IN NISEM MIŠKA!!
čeprav si tajfun, mi ne smeš tega rečt!
Hja, saj Antivir imaš ne? Temu je kar za zaupat.
Alternativa je kak online skener, npr
Če ne bosta našla nič, ni potrebe, da si žalostna, kajti omenjeni virus je vratca odpiral in zapiral non stop, ker je poskušal zj****at mehanizem cd pogona.
Tudi pri trojanskih konjih so te fore, da ti nekdo na daljavo odpre vratca, tko za foro, v tem primeru je malo bolj za skrbet, saj je nekdo dejansko bil povezan v tvojo mašino. Da bo ziher, lahko preveriš še z namenskim skenerjem za trojance .
In nazadnje, kot je že Pero omenil, tudi eni spyčki počnejo take čudne šale, tako da saj veš, Adware in SpyBot, če želiš biti ziher pa še naredi log z HijackThis in ga pripopaj semle al pa na mail če nočeš, da ravno vsak kuka v tisti log.
adaware, spyboot S&D, microsoft antispyware in antivir sem včeraj posodobila in jih pognala.
in ko sem se danes zjutraj usedla k matematiki, mi je, ko da bi me zafrkaval, odprl gobec.
ampak tega ne dela nonstop, enkrat ali dvakrat na dan, kak dan pa tudi sploh ne.
grem probat s trojanscanom.
MS antiblablabla je našel nekaj stvari, sem spucala, odpira se še vedno.
mimogrede, drugi player je čist ok in priden.
zdej grem itak za en teden DOMOV, tko da … se oglasim spet, ko mi bo šel na živce 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.