Najdi forum

mene pa pekač živcira

kr sam od sebe odpira gobec!
lepo mirno delam, pa mi zabrenči pod mizo in se mi pekač odpre. pojma nimam, od kod mu ideja, da bi se moral odpret. potem ga zaprem in je par ur mirno, ampak res me počasi začenja živcirat…

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Zalepi vratca.

Lačen je !

Ta pojav povzroča tudi en spy programček.Spucaj si kišto s tem:

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Jao, kako počasen in neučinkovit je ta M$ progi. AdAware vsaj kaj najde. Morda ima pa mouse takega trojančka gor, da bi ji kdo rad na daljavo kaj zapekel. Mouse, vstavi mu prazen cd, ko se odpre…. morda bo kaj zanimivega 🙂

Mouse, saj vem, da si brihtna punca, pa vseeno preberi odstavek “Kaj lahko virus naredi?” tule:

Mouse je dokaj nezaupljiva miška, bržkone ne bo niti tega verjela, da ima virozo…

ne, ko se gre za viruse sem nezaupljiva v tej obliki, da ne zaupam svojemu protivirusnemu programu …
kako lahko preverim, če sem res kaj grdega staknila??? 🙁

IN NISEM MIŠKA!!
čeprav si tajfun, mi ne smeš tega rečt!

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Uporabljam SLO pack, pa si zame povsod miška. 🙂

Hja, saj Antivir imaš ne? Temu je kar za zaupat.
Alternativa je kak online skener, npr

Če ne bosta našla nič, ni potrebe, da si žalostna, kajti omenjeni virus je vratca odpiral in zapiral non stop, ker je poskušal zj****at mehanizem cd pogona.

Tudi pri trojanskih konjih so te fore, da ti nekdo na daljavo odpre vratca, tko za foro, v tem primeru je malo bolj za skrbet, saj je nekdo dejansko bil povezan v tvojo mašino. Da bo ziher, lahko preveriš še z namenskim skenerjem za trojance .

In nazadnje, kot je že Pero omenil, tudi eni spyčki počnejo take čudne šale, tako da saj veš, Adware in SpyBot, če želiš biti ziher pa še naredi log z HijackThis in ga pripopaj semle al pa na mail če nočeš, da ravno vsak kuka v tisti log.

adaware, spyboot S&D, microsoft antispyware in antivir sem včeraj posodobila in jih pognala.
in ko sem se danes zjutraj usedla k matematiki, mi je, ko da bi me zafrkaval, odprl gobec.
ampak tega ne dela nonstop, enkrat ali dvakrat na dan, kak dan pa tudi sploh ne.

grem probat s trojanscanom.

ej … tam piše ‘trojan database last update: 18. 10. 2004’

… ni to pol rahlo neuporabno?? od oktobra do zdaj so bli 4 mesci …

hmmm, no ja sicer se trojanci ne razmnožujejo tko pogosto kot ostala nadloga, ampak 4 mesce je pa res že kar veliko

Pol si pa zdljaj a² Free

Last a² Update: 2/14/2005 3:00 AM

Tko da tale je pa še topel 🙂

Za “svaki slučaj” si pa sposodi en CD pogon in si ga začasno vgradi, mogoče pa je res hardverska napaka.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Aja, pa to me zanima, če ti je MS Antispyware kaj našel?

Pero, a imaš še kar M$ Anti gor, pri meni je hitreje letel dol kot gor 🙂
Mislim, da bi Hijack povsem jasno pokazal mousie, kaj ji laufa zadaj. Nisem še videl mikrovalovke, ki bi se sama odpirala, je pa možno. Pogosteje pa se dogaja, da se sploh noče odpret, zlasti pri nekaterih combo enotah.

MS antiblablabla je našel nekaj stvari, sem spucala, odpira se še vedno.

mimogrede, drugi player je čist ok in priden.

zdej grem itak za en teden DOMOV, tko da … se oglasim spet, ko mi bo šel na živce 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close