Najdi forum

GeForce 2 64mb

Mene pa zanima, če je pri GeForce 2 64mb potrebno instalirati TvTool in če ja, zakaj? Zanima me tudi kateri driverji so najboljši za to katrico?

Zanima me tudi zakaj mi je na monitorju zelena barva na TV pa ne? kako bi rešil ta problem?

Najlepša hvala za odgovor.

TV Tool je orodje za lažje nastavljanje z gledanjem slike na TV. Nujen sigurno ni, kaj točno pa so njegove prednosti, pa ti bojo povedali lastniki Geforcev.

Gonilniki so vedno najboljši od proizvajalca kartice, če jih ne dobiš pa lahko uporabiš referenčne Nvidine Detonator gonilnike.

A na monitorju je zelena barva preveč, ali na tv zelene barve ni?

Zdravo!

Sem lastnica GeForce4 grfikulje. TvTool sem sprobala, pa mi ni kaj dosti pomagal… solata. (Moje skromno mnenje :)) No, več je odvisno od nastavitve grafične in samega TV-ja, pa povezave PC -> TV tudi, kablovje jasno. Lahko ga uporabiš, ni pa obvezen… prosto po Prešernu.

Par linkov ti prpopam semle, pa preberi (v zvezi z TvTool-om)

Če ga hočeš dljat, ga imaš tule:

Malo o nastavitvah in črno belih slikah…

No, pa tale deklič ima tudi GF2, mogoče še kaj najdeš

Domače branje si dobil 😉 , sedaj grem pa pod kožo gledat.

Lp, Lady L

Hvala za odgovore. Zeleno barvo sem rešil sem imel preveč kontrasta. Zanima me ali moram imeti PAL-B ali PAL-N. Sam imam namreč nastavljeno na PAL-n pa mi dela. Kakšen je sploh namen teh PALov?

Ti pali so samo rahle razlike za isti standard, tako da pač obdrži tistega ko ti dela. Če te več zanima kaj točno je kateri izmed palov pa si preberi tule

Zanimivo…

Na starem TV-ju sem imela nastavljeno na Pal-B, na novem pa slika ni bila OK, tako imam sedaj nastavljeno na NTSC-M in je slika še celo lepša kot prej. Ostale nastavitve so pa ostale enake oz. iste.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close