ANTIVIR
Tajfun in vsi ostali, ki bi mi lahko pomagali … Inštalirala sem program Antivir, vendar imam same probleme. Ko želim začeti s skeniranjem, tega ne morem, ker je na ukaz SCAN nemogoče pritisniti (je “zbledel”). Drugi problem je, da mi napiše, da je Avguard “not loaded”, čeprav sem ga pri inštaliranju odkljukala. Ta program imam tudi v službi in tam nimam nobenih težav (spodaj je ikonica za Avguard ter vedno omogočen SCAN).
Res prosim za pomoč, ker mi ni jasno, kaj delam narobe 🙁
Večkrat sem že poudarjal, da okuženega računalnika pogosto ni moč povsem očistiti v normalnem zagonu, ker tega preprosto ne dovolijo aktivni procesi, torej virusi in spy programi, ki se aktivirajo ob zagonu Oken.
Stiger in nekatera druga orodja so sicer učinkovit pripomoček, a žal le za odstranjevanje nekaterih virusov.
Hehe, glavno da si rešila 🙂
Mimogrede, lahko bi se zapičili tudi v odkljuk in obkljuk. Disk mora biti seveda OBkljukan, ne ODkljukan – če je ODkljukan, kljukice ni, če pa je OBkljukan, pa kljukica je.
Zdej se mi je pa zakljukalo, zato grem spat…
🙂 lepe kljukice, mislim, sanje vsem 🙂
kljuk-mouse
Ah, ne, ne, spoštovana kolegica. Tu se ne strinjam z vami! S historično-filozofskega stališča MORAM insistirati, da gre brčaz za RAZkljukanje in ne odkljukanje.
Že stari grki so namreč vedeli:
odkljúkati -am dov. () s kljuki podobnim znakom zaznamovati kot opravljeno, obravnavano, upoštevano: stvari, ki jih je že zložil v kovček, je na seznamu odkljukal ● ekspr. stara ura v stolpu je odkljukala pet odbila odkljúkan -a -o: njegovo ime je na spisku že odkljukano
medtem ko je sokrat trdil:
obkljúkati -am dov. () 1. s kljuki podobnim znakom zaznamovati: nalogo, ki jo je rešil, je na seznamu obkljukal 2. knjiž., redko obtrkati: obkljukal je steno, da bi našel morebiten skrivni vhod
Slavoj Žižek pa tezo dokončno razčlenil:
kljúkati -am nedov. () pritiskati na kljuko (vrat): kljukali in trkali so, a zaman // star. narahlo udarjati, trkati: nekdo kljuka na šipo
obkljúkati -am dov. () 1. s kljuki podobnim znakom zaznamovati: nalogo, ki jo je rešil, je na seznamu obkljukal 2. knjiž., redko obtrkati: obkljukal je steno, da bi našel morebiten skrivni vhod
odkljúkati -am dov. () s kljuki podobnim znakom zaznamovati kot opravljeno, obravnavano, upoštevano: stvari, ki jih je že zložil v kovček, je na seznamu odkljukal ● ekspr. stara ura v stolpu je odkljukala pet odbila odkljúkan -a -o: njegovo ime je na spisku že odkljukano
pokljúkati -am dov. () pritisniti na kljuko (vrat): pokljukal je, a vrata so bila zaklenjena // star. narahlo udariti, potrkati: pokljukati na okno, vrata
zakljúkati -am dov. () 1. s kljuki podobnim znakom zaznamovati: zakljukati ustrezna imena 2. knjiž. zatakniti, obesiti za kljuko: zakljukati ubito žival 3. knjiž. s kljuko zapreti: na notranji strani zakljukati ograjo
Sicer pa tudi sam pripravljam disertacijo na temo “Kljukanje vročih Švedinj in reaktorski pospeševalnik”
Vabljeni na zagovor, ki ga bom podal kmalu!!
Potemtakem je bil moj odgovor v četrtem postu povsem pravilen. Saj, saj… ves čas sem vedel, v čem je caka, pa me nočete poslušat.
Wega, nikar preveč naglas in javno – bo hitro bo posebna oddaja Trenja posvečena tvojemu kljukanju vročih Švedinj, pa mlade al pa grde novinarke (tudi take premorejo, z ritko se marsikaj dobi) POP TV bodo letale za teboj po mračnih hodnikih in zahtevale tvoje izjave, saj boš popularen in sploh IN: Wega Swinger. Lahko boš povsem zasenčil hitro minljivo slavo Fredija.
Forum je zaprt za komentiranje.