Najdi forum

kako zagotovo zbrisati

Zanima me, če napišem nekaj v wordu in to nekomu pošljem po emailu, potem pa to zbrišem od tam kjer je shranjeno (npr “my documents”), iz “my recent documents” ter iz “smeti”, ali to še kje ostane?
Pa npr. da potem to iz poslanega sporočila zopet downloadam, ali se to potem kje shrani in kje?

Lep pozdrav!

Če imaš XP-je je že z točko obnovitve sistema čisto lahko priti do dokumenta, drugega vprašanja pa ne razumem preveč..

pod točko 2:

shrani se pač v tisto mapco, ki jo določiš…….???!

Še enkrat 2 vpr: wordovo datoteko pošljem po mailu (yahoo), čez nekaj dni pa to datoteko hočem odpret in dam download attachement:
– če dam save mi npr. shrani v mojih dok.
– če pa dam open, pa ne vem KAM mi shrani (ker samo odpre in ne napiše da sploh kam shrani)??

Dj prosm malo bolj razloži! A potem se ta dokument zopet nahaja tam, kjer je bil prej (ko daš obnovitev sistema) al kako?
Vem da morim, samo gre se za res nujne zadeve!

lp

Potem pač shrani v direktorij “Temp” in verjetno še v kakšen njegov poddirektorij, ki ima atribut “hidden”, sestavljen pa je iz naključnih številk in črk.
Naprimer v
C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temp

probi z iskalcem najdet datoteko, men je datoteko ki sem jo samo odpru in ne snel najdu v direktoriju:
C:\Documents and Settings\bbutina\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\DFZX79FW

LP

Ne, system restore ne obnavlja uporabnikovih datotek, tako da razne doc, jpg, avi, mp3, mpg in podobne datoteke ne bojo zopet vidne po obnovitvi sistema, tiste, ko so ustvarjene po check pointu pa tudi ne bojo zbrisane.

Če pošto gledaš preko web browserja ti datoteko shrani v browserjev cache(začasne datoteke). Tako da je odvisno od browserja katerga uporabljaš, kam in pod katerim imenom ti bo shranil odprto datoteko.

Sj to me bega. Na yahuju mi pokaže da bo shranil na C:/documents and settings/ime/local settings/temporary internet/content/98F45

Ko grem na windowse lahko samo odprem: C:/doc and settings/ime po pa sploh ni local settings in temporary ampak samo: cookies, desktop, favorites, my documents, start menu, userdata (in tuki so take datoteke npr. 21JF56, sam se nič ne odpre), windows.

Iskalnik mi ne najde nobene datoteke. Torej teh datotek ni?

Ta mapa je skrita/hidden, tako da moraš programu kjer gledaš datoteke in mape povedat, da naj pokaže tudi skrite mape in datoteke.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close