Stran v Excelu
Živjo!
Sem slišala, da je tu gor veliko dobrih mojstrov in upam, da mi boste pomagali.
Zanima me sledeče:
V programu excel pišemo račune, ponudbe… Rada bi nastavila stran tako, da se mi glava računa, v kateri je naš logotip, tel.št itd, ne bi premikala a, da bi se na koncu lahko vse skupaj natisnilo.
Upam, da veste kaj hočem 🙂
Hvala in lep dan
Goga
Premikala kje? Na zaslonu ali na papirju? Je ta glava spodaj ali je zgoraj? Ali jo imaš nastavljeno v footnotes ali kar prosto, nad tabelcami? Imaš glavo že nastavljeno v template-u (predlogi) ali jo vsakič znova vstavljaš?
Malce te res ne razumem :)))
“Love is the answer to the final question you ask” – Unknown
Veš da ni problema. Z veseljem pomagam, če vem :))))
Takole, če potrebuješ zadevo le na zaslonu:
Desno vidiš trak za pomikanje po tabeli. Tik nad puščico desno zgoraj (nad trakom) je en tak micen siv pravokotniček. Ko se z miško postaviš nanj, se puščica miške spremeni v dve majhni vodoravni črtici s puščicama gor in dol. Klikni levo tipko miške in ga lepo pelji navzdol, tako da gre čez celo glavo. Vidiš debelejšo sivo črto? Tako boš imela glavo vedno na zaslonu, spodaj pa se bo vse ostalo vozilo posebej.
A je to to?
“Love is the answer to the final question you ask” – Unknown
mene pa nekaj še zanima pri excelu: nedavno tega me je v trgovini srečala sorodnica inme vprašala kako to, da nima v excelu zavihkov (sheet) in, da nima z desne strani tiste vrstice, ko se lahko sprehaja po dokumentu.
jaz nimam pojma, kaj pa vi?
Forum je zaprt za komentiranje.