Najdi forum

igralno ročko genius

ugdno prodam igralno ročko genius flight 2000-23, nerabljeno.031412413

Jaz tudi!!!!

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

a se da z njo hokej špilat?
če se da, kupim.
pa če je res ugodno… 😮

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Hja, če led ni pretrd bi pomojem šlo….he,he…
Koliko pa je zate ugodno?

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Če čisto nič drugega mouse, jo lažje držiš v roki, kot pa hokejsko palico 🙂

mislila sem zato, ker ene so za letet, pa za avte vozit…
volana lih ne rabim, rabim nekaj, s čimer lahko drsam, dajem gole in tepem nasprotne igralce…

kaj je zame ugodno??
povejta kolk kdo hoče, pa bom vidla, ker je cenejši in boljši, pol se bom pa s tistim pogajala in zbijala ceno 😉

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Dva jurja in roka.

S kod pa si? A me bo še poštnina prišla potem jurja in pol??
Jst sm Mb

Jaz pa ravno grem v MB…Se lahko zmeniva skoraj vsak dan,na mail mi pošlji telefonsko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close