Najdi forum

a spet en hoax?

Po mailu sem dobila sporočilo in se mi zdi, da je spet en hoax. Upam da se ne motim.
Taka sporočila mi grejo na živce bi pa spet spet skirala, če bi re kaj bilo na tem.
Kaj pravite?

POMEMBNO OPOZORILO

Od Microsofta in Nortona je danes zjutraj prišlo sporočilo, da od
sobote po mailih kroži virusno sporočilo “Life is beautiful. pps”. Če
ga odprete, se izpiše na ekranu “It is too late now, your life is no
longer beautiful” in iz PC se izbriše vse, kar je bilo na njem. AOL
opozarja, da antivirusni Software za njegovo uničenje še ne obstaja.
Virus je naredil hacker z imenom “Life owner”.

Prosim posreduj to sporočilo vsem, ki jih poznaš.

uh to je pa že stara zadevca, ampak vseeno!

Se mi je zdelo. Sem že prej malo posurfala in sem našla zraven samo letnice 2002 in nič novejšega. Pa sem rekla, mogoče sem pa kaj spregledala. Nikol ne veš.
Hvala.

Saj te hoaxi so precej podobni in jih je kar lahko odkrit že tkole na prvi uč.
Skoraj vedno gre za hudo hud virus, ki hara in počne stvari, ki jih do sedaj še nihče ni. Velikokrat tudi piše, da naj pisci protivirusnih zaščit ne bi imeli zdravila za to pošast. Potem dodajo še nekaj znanih imen kot so AOL ali Microsoft, ki opozarjajo na hudo nevarnost. In za konec je obvezen še tisti del, da pošlji zadevo čim večim ljudem.

Obstaja pa še cel kup drugih vrst hoaxov, ne samo o računalniških virusih, najbolj lušten se mi je zdel tisti z domnevno študijo, ki bi jo naj izvedli na univerzi v Severni Karolini. Po njej bi naj ženske, ki svoje moške vsaj dvakrat tedensko osrečijo z oralnim seksom, imele veliko manj možnosti za nastanek raka na dojki :))

Dejavu…. hakelc za paničarje 🙂

Najbolje, da še jaz ustvarim svoj hoax (nateg). Bom bolna z 7 otroci in z možem pijancem in nimamo denarja. Pa napišem bančni račun. Mogoče bi mejl v nekaj dneh obkrožil Slovenijo in spet prišel do mene. Mogoče bi se še kakšni naivneži našli in bi prišlo nekaj denarja na moj račun (za kakšno pico)
ok, saj se ni za zajebavat z zdravjem, ampak očitno to pali.

Ha ha ha ha ha ….. no ja, probat ni greh :)))) LOL

Ampak mislim, da bi ti prej dol vzeli še tisto kar imaš, kot pa dali kaj gor.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close