Najdi forum

Outlook mi je crknu :-(

Navkljub parim uram v družbi velestrokovnjakov Hmmja in dr. Wege, Limone in Zlatolaske, in požiranju znanja, mi je danes crknu Outlook.

Kaj sem naredila, da se je to zgodilo:
Sumim vpis tel. številke v stik, ko mi je avtluk hotel neke ombočne kode in nikakor nisem mogla iz tega podprogramčak ven. In sem ga ctrl+alt+del – karkoli to že je.

Kaj se je zgodilo?
Sicer še pridem v avtluk noter, lahko gledam mejle, ne morem jih pa brisat, niti mi ne dela pošlji/prejmi. Reče mi tole: Nekaterih sporočil ni bilo mogoče prenesti iz strežnika. To se običajno zgodi takrat, ko se povezava s strežnikom prekine zaradi težav s strežnikom ali omrežjem.

Kaj sem že vse probala:
– ponovno resetiranje – vsaj 4x
– Office repair – mi je javu, da napake niso odpravljene
– dala sem celo obnovi na prejšnje stanje na včerajšnji dan – ni haska
– Antitrust nekej za viruse – ne vidm, da bi kej najdu, razen nekih errorjev, ki pa jih itak ne znam popravit

Je pa to edino meni se zgodl (mam srečo) od 5 računalnikov.

Upam, na še kak nasvet 🙁

Hvala Maruša

Pred časom sem imela podobne težave kot ti Maruša. Ko sem na novo naložila SP4 in Security Update, se je zadeva porihtala. Probaj.

Zaltolaska, res si zlata, sam hja, lažje napisat kt narest.
Sicer pa mislim, da nimam SP4 (če je to sploh mogoče, hahahaha).

Boš pa ponovno namestila Office, vprašanje pa je, kaj se bo zgodilo s pošto. Prej si podatke skopiraj je v kako drugom mapo. Domnevam, da imaš Office 2000 ali 2003 ter XP-je, zato SP4 res odpade, haha.

Ojoj, jaz imam doma Win2k in Office XP Pro :)))

Pri meni ponovna namestitev Offica žal ni delovala :(((

Enkrat mi je Klemenxx poslal en CD, ki me je rešil še iz vsakega dreka do sedaj. Gor pa piše s flumastrom SP4 :)))) – moja čudežna palčka pač (no, zaj pa imaš “strokovnjake”, priznam!!!).

Ja, jaz imam office 2000 in win XP …. za SPx pa nimam pojma, sam vem, da sem na začetki dala gor SP1, pol naslednjič mi je šefe nezavedno zalaufal naslednji SP, ki mi je pol nastavitev sesul, no pa še na eno osvežitev me je sistem enkrat opominjal, pa mi je blo rečeno, če mam že un SP ki vse sesuje, pol lahk tut to tazadnjo verzijo dam gor. Pojma pa nimam kaj je to blo.

Še ena nasvet mi je bil dan … glede na to, da mi je zadeva crknila po tem, ko mi je ob vpisu tel. št. hotel naresti en dial up. in iz njega nikakor nisem mogla ven .. je možno, da imam en dial up virus… in kako se ga znebiti?

“Sicer še pridem v avtluk noter, lahko gledam mejle, ne morem jih pa brisat, niti mi ne dela pošlji/prejmi. Reče mi tole: Nekaterih sporočil ni bilo mogoče prenesti iz strežnika. To se običajno zgodi takrat, ko se povezava s strežnikom prekine zaradi težav s strežnikom ali omrežjem. “

Kje imaš strežnik in kako dostopaš do njega (zanima me vse, he he he zadaj pa se začne :))) – mreža?, exchange?, protokoli? …

Po moje, je lahko kaj narobe z nastavitvami. Kaj je ctrl+alt+del naredil oz prekinil ne vem. Pokukaj malo med Tools/Services (lahko tudi ControlPanel/Mail) – pa povej kaj vidiš (poklikaj tudi Properties)…

Lep pozdrav

Evo, sm kr nekej klikala, pa zdej pišem, ne dam pa roke v ogen, če hočeš tole al ne, k niti ne vem kaj je kej:
Omrežne povezave Lah ali hitri internet
Hja, to je pa tut vse kar najdem ….

Hja, tako je to, k’ slovensko ne znam…

Če greš v ‘nadzorno ploščo’ (ControlPanel) in tam klikneš na ‘pošto’ (Mail) – se ti mora kaj pokazati – to sem mislila

Lep pozdrav

Ja to se pokaže enkup ja: a ti kr vse napišem? Sam da mi nau pol kdo kej po PCju štoral ;-))
Splošno so pač moji podatki noter
Strežniki mail.L-L.si, gesla ti ne povem ;-))
Povezava uporabi LAN
Dodatno Pop 3 je 110
SMTP 25

Delivery Pesonal folders
Adressinf stiki

Kje je pa kle kak exchange pa protokol pa nimam pojma ;-))

Za vse tiste, ki boste imeli še kdaj podobne probleme: nič drugega ni bilo narobe, kot to, da se mi je avtluk oz. neka datoteka pst totalno zafilala, in ker je presegla omejeno velikost, je vseskup crknilo.

Važno, da smo po 5 dneh to le pogruntal in da sem zdej spet lahko onlajn.

Hvala vsem za pomoč!

Maruša

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close