Rabila bi nekoga, ki uporablja EMULE
Inštalirala sem emule….uporabila čarovnika za namestitev, in ko dam connection test – test ports mi napiše,
Please wait while the ports of your eMule are being tested…
Testing IP: 77-087.tlmh.s5.net (212.118.77.87)
Starting TCP connection test…
TCP test failed! UDP test will not be performed.
Connection test finished.
Baje bi mogla tale TCP in UDP spremenit, pa ne vem kako…
no če to pustim, tako kot je napisano..in dam naprej me vrže v emulo…
Povežem se na strežnik 63.246.128.150:3306
in v iskanje vtipkam telebaski…
vrže mi jih par ven .avi….pa dam download…..pa se nič ne dogaja..vrže v prenos, vendar je stanje ČAKAM…kaj sedaj??
Malo je napisano zmedeno, toda drugače ne znam povedat…
lp Tanja
na vsak način bi rada le telebajske, saj sem samo zato inštalirala emule, saj je naš mali čisto nor nanje…
hvala še enkrat vsem za pomoč
odpret si moraš porte … lej, meni so dva dni nazaj to pojasnili, glej temo ‘klicaj’ in tam je vse razloženo, če pa kaj ne boš razumela, ti pa še pojasnimo 🙂
Poveži se z internetom. Zaženi eMule, pojdi v “Preferences” in nato v razdelek “Connection”.
Tu zvišaj TCP in UDP za npr. vrednost 100. Klikni na “test ports”. Odprl se ti bo Internet Explorer in ti pokazal, če so porti odprti ali ne.
Če slučajno niso, poizkusi s še kakšno drugo vrednostjo.
(že ko si v razdelku connection, si obkljukaj še “Autoconnect on startup”)
Pozorna bodi na Firewall. Če imaš katerega inštaliranega (in upam, da ga imaš – če ne drugega, bo tudi firewall od Windowsov zadovoljiv)
Torej, če ga imaš, moraš obvezno eMule dovoliti izhod (in vhod) v računalnik. (večina firewallov te vpraša nekaj v stilu “eMule is trying to access the internet. Do you want to allow it?” Seveda “reci” YES oz. PASS.
Zdaj, ko si naredila zgoraj opisano lahko začneš downloadat.
Tu imaš dva linka za Telebajske v slovenščini:
ed2k://|file|Slo%20Risanka%20-%20Prihajajo.Telebajski.avi|663547904|5E3C71BA41FE6B6007EEEA8BCD330D88|/
ed2k://|file|Slo%20Risanka%20-%20Plesemo%20s%20Telebajski.avi|677412864|78E921B086EE5C84548B975B044BB061|/
Uporabi jih na naslednji način: zaženi eMule in Internet Explorer, kopiraj celoten link v adress (enako kot vse druge linke) in udari Enter.
Zadeva se bo sama pričela downloadat.
Ne pričakuj, da bo takoj začelo prenašat risanko. V razdelku “transfers” dvoklikni na “Prihajajo.Telebajski.avi” ali pa na “SLO Risanka – Plešemo s telebajski.avi”
Tu boš pod “priority” videla katera si na vrsti za downloadat (glej QR)
Pod “status” pa ti bo najbrž pisalo “On Queue” kar pomeni “v vrsti”.
To bi bilo to. Upam, da sem ti kaj pomagal…
Če te še kaj zanima ali pa ti mogoče kaj ni bilo jasno kar vprašaj..
Forum je zaprt za komentiranje.