Najdi forum

email predali

Ima kdo odprt predal na googlu? Baje ima 1 giga prostora.
Je to res in ali je varen? In baje da te mora nekdo povabit da odpreš.
Drugače se ga ne da.

Hvala

Vse je res kar praviš in je varn 🙂
Res!

Nisi me prepričal z tem odgovorom.

Veš taja, še nuna je rekla: “ziher je ziher” in dala ola gumo čez svečo.
Najprej: kaj varno?
– Nevarno za dobivat spam? (NE, če ne boš ravno na čisto vsako spletno stran, ki jo boš mimogrede obiskala napisala taja.taja@gmail.com No, jaz v času ko ga/jo imam (gmail/gpošto) nisem dobil niti ene.
– Nevarno za viruse? Toliko kot čisto vsaka pošta ki jo dobiš kamorkoli že. Ne vem zakaj bi za to krivili ravno gmail?
– Nevarno, da ti berejo tvojo pošto? Ah, daj no. Prav čas imajo izmed miljondvestopetintrideset sporočilc ki švigajo vsako minuto gor pa dol še pogledat kaj piše v “Subject: Me maš kaj rad, To: mojljubi@volja.net From taja.taja@gmail.com” Še mar jim ni. Pa tudi: zakaj neki bi tvegali da pridejo na slab glas??
– Nevarno pred izgubo podatkov – No edino tu sem bolj previden in lahko rečem – možno je, kaj pa če se pač začne tretja svetovna vojna in vse hudič uzame??

Ampak tebe itak ne more nič prepričati, kaj? Pol pa kot nuna: zazipej, zakodirej pa na CD zapeči in zakleni v predal. Pa bo varno.

PS: če rabiš povabilo mi piši na zgornji email…

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Po mojem mnenju je gmail trenutno ena boljših možnosti (če ne celo najboljša) za sprejem in oddajo e-pošte. Hiter, zanesljiv, pregleden, super iskalnik. Morda je malce muhast le pri določenih tipih priponk, najbrž zaradi preventive.

**** try in & enjoy!

hehe taja, saj nisem gospod Tunček niti lastnik ali delničar Googla, da bi te moral karkoli prepričevat 🙂

Sicer pa, a so te zdaj prepričal? :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close