Najdi forum

Ko želim inštalirati windows xp na računalnik (ki je malo slabši, prej so bili inštalirani win 98) mi napiše sledeče:

Line 17077 og the INT file \i386\txtsetup.sif is invalid.
Setup cannot continue. Please restart computer.

Ima mogoče kdo kakšno idejo? Kaj naj bi bilo narobe in kako bi se to dalo popravit?

Hvala in lp Tanja

Preveri nastavitve master/slave,nato poskusi z drugim instalacijskim CD-jem,nato (če bodo še vedno težave)pa menjaj RAM-e.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Pero a mi lahko prosim mal več poveš…kako ugotovim, ker je master/slave?

Nisem Pero, pa si vseeno dovolim…

Disk vzameš ven, pogledaš na ‘ritki’, tam, kjer je bil vštekan, tiste ‘luknjice’ na zadnji strani in potem imaš tak košček plastike, ki se mu reče ‘jumper’ in ga je težko ko hudič ven dobit… Mora bit tam, kjer piše MA, ne SL ali kaj drugega. Včasih ne piše tik nad ‘luknjicami’ (ali palčkami, kakor pač to imenuješ), ampak je kje na disku kaka nalepka.

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Ja kako pa more bit? Sej imam samo en disk, windowse 98 mi pa inštalira….le pri xp-jih mi tko napiše…..
še kak namig…hvala mouse

hmmm… si formatirala prej računalnik?
pa mogoče, če imaš disk na dve particiji razdeljen, ni dovolj prostora??

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Ja sem formatirala računalnik…disk ima sicer velik le 8GB, ker je pač slabši in bo v uporabi samo za našo mami da bo igrala karte,..
particijo ima samo eno,… spomina ima 196,

če bo mami igrala karte, ima dovolj tudi 98
če ji daš xp na tako kišto, jo bo zjutraj prižgala, šla na šiht in ko se bo ob dveh vrnila, se bojo winsi lih postavili.
potem po kliknila na ikono od pasjanse, šla skuhat kosilo in preden boste sedli k mizi, bo že lahko premaknila eno karto, po kosilu drugo, po pomivanju posode tretjo in ob kavici četrto, če ne bo kaj preveč kompliciranih potez delala vmes…

ok, malo pretiravam, ma res… ni to gut.

ne a veš sej v bistvu sploh ni problem v windowsih 98 ampak v tem, ker bi rada imela office …. jaz pa nimam offica 98 in ga nikjer ne morm dobit….office xp pa tako ne morm inštalirat…problem je bl v temu, kot v vsem drugem….imaš idejo kje to dobit?

Aja pa še to…naša mami je v penzjonu in kot vsi upokojenci tud ona nima velik časa za čakat….hehe vedno se jim kam mudi….torej bomo ostali kar na 98 le office morm dobit
lp Tanja

sej office xp lahko inštaliraš na 98
samo… xp so tkoooo neumni, da je bolše potem 2003 dat

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close