Najdi forum

spletna stran

Pozdravljeni!

Vem, da ste tle gor tud kakšni fejst fanjte… Prosila bi, če bi bil kdo pripravljen pomagat izdelat spletno stran??

ja, ti sam reč … 🙂

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

(lohk mi pišeš na mejl, če klikneš na moj nick ga vidiš)

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

A sam’ fantje kaj veljajo? Kaj pa bistre punce? :))))

Ti iščeš fanta al punco
Aja sem mislil, da nekoga, ki bi ti pomagal naredit spletno stran:)
Tole je bil hec. Sam sem ravno sredi dogajanja in imam nekaj pomožnih programčkov (foto galerija, števec obiskov..) pa če kaj rabiš pošlji meil.
lp

Amilio, pa dej nam že link do tvoje strani ! 😉
Da vidimo, kakšno umetnino si ustvaril. 😉

lp

--- pa lep dan še naprej!

http://users.volja.net/edidrobez/

Kot piše na strani predlogi in pripombe zaželjene
Lp

Ej Edi, a je na slikcah tvoja lesena hiša? Je to morda Honka?

Aja, a izrecno fanta hoče?? No, pol pa nič. Ne smeš mi pisat na mejl 😛

Misl’m a ne?

Morda ima pa kakšne druge namene, če rabi izrecno fante?

🙂

Jap, to je zdaj vprašanje…

Čeprav, če dobi računalničarja, bo lahko še razočarana…
Brez zamere, fantje, ste prave face, samo na en vic sem se spomnila:

Gre računalničar po parku, pa naenkrat zagleda pred sabo žabo, ki mu reče:
“Kvak, jaz sem začarana princeska. Če me poljubiš, bom postala prelepa mladenka in skupaj bova živela srečno in veselo do konca svojih dni!”
Računalničar pobere žabico, si jo ogleda, pa spravi v žep in se odpravi dalje.
Doma postavi žabico v kozarec od marmelade, sede za računalnik in se loti programiranja. Žabica plava nekaj časa v marmeladnem kozarcu in ga opazuje, nato pa spet reče:
“Kvak, jaz sem začarana princeska. Če me poljubiš, bom postala prelepa mladenka in skupaj bova živela srečno in veselo do konca svojih dni!”
Računalničar pa nič, kar programira.
Čez dve uri žabica spet: “Kvak, jaz sem začarana princeska. Če me poljubiš, bom postala prelepa mladenka in skupaj bova živela srečno in veselo do konca svojih dni!”
Pa jo računalničar pogleda in pravi:
“Ej, jaz sem računalničar, nimam časa za romantiko… Govoreča žaba je pa prav kul!”

🙂

grrrrrr

Sicer pa ti tud eno računalništvo študiraš, tko da si v svojo skledo pluvaš 🙂

ja no, štos je pa dober 😉

Ne hiša ni nobena moja, si pa močno želim in upam, da bom nekoč v brunarci. Res je brunarce so Honka.
Pa še nekaj, kak predlog ali pa kritika bi bila tudi zaželjena. Bom vsaj vedel kje ga lomim. No pa še ena stran, ki sem jo naredil za sosedovo hči.
>>http://users.volja.net/sasagolob/

S klikom na sliko bi bilo dobro priti do večje slike.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Katero sliko?
lp

Ja vse slike. Če te katera slikca zanima, klikneš nanjo in se pokaže v orginalni velikosti
Recimo slika brunarce:
tamalo maš spravljeno v mapi
http://…/slikemale/brunarcamala.jpg, ta velko pa v
http://…./slikevelke/brunarcavelka.jpg

link na osnovni sliki potem narediš tako, da napišeš

Ja saj za tako galerijo imam en free programček, ki ti naredi cel album. Ti mu samo poveš katere slike in v kateri album naj gredo, če hočeš jim dodaš komentarje on pa naredi vse to namesto mene začetnika. Potem ti nareti iz vsake slike eno mini in eno čez ekran. Potem pa samo v indexu klikneš na željeno slikco pa ti jo odpre v novem oknu doda puščice naprej nazaj..
Samo nisem hotel preveč velikih slik, morda lastniki ne bi bili najbolj navdušeni nad njihovo objavo, tako pa le ne ve vsak kje se te hiške nahajajo. Nekoč, ko bom imel svojo, zaenkrat ti lahko povečam samo naš blok pa tiste malo jadrnice, ki je moja.
Lp
p.s. Wega in žal mi je ,da so te takole zeznili pri gostovanju strani. Boš pa doma naredil srver in prišparal kak tolar pri najemnini.

Oh, saj se ni svet podrl. Malo je človek jezen, saj veš, ampak važn da je vlažn.
Ok, veselo raziskovanje spletovja še naprej!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close