brnenje ventilatorčka
torej imam (sm neračunalniški tip:)) v kišti računalnika štiri ventilatorje (dva sta velika in dva majčkena) fora je v tem ko prižgem računalnik mi en tamali ventilatorček full čudn brni (mislim da je na grafični kartici) pol ko pa poveča hitrost je pa bolj sam se mi dogaja ko je računalnik vklopljen da še vedno na vsake tolko časa začne brneti,kar mi gre že pošteno na živce.
aja,pa prah sem že izpihal proč pa ni bolje….zdaj me pa zanima,a se bi priznala reklamacija na to?? deli so bili vsi novi,samo je bilo sestavljeno doma.
Odpiranje kište načeloma ne bi smelo pomeniti prenehanje veljavnosti reklamacije, sploh, če si računalnik sestavil sam. Torej, reklamiraj, sicer pa ti mali ventilatorčki niso nek visok strošek (manj kot jurja) in ne vem če se ti splača voziti sem pa tja, pa težit. Sicer ti bi morali tudi potne stroške vrniti, vendar, pa bo to bolj trnova pot. Če koga poznaš tam na servisu, kjer si kupil računalnik, ga pokliči, pa se probaj zmenit, da ti zamenjejo ventilatorček.
Zelo pragmatičen pristop (je pa v skladu z zakonom o varstvu potrošnikov):
Nnačeloma se lahko sklicuješ na stvarno napako. Sporoči dobavitelju – pisno da ima tvoj računalnik stavrno napako, povej kdaj lahko pridejo po njega oz. za kak denar si jim ga pripravljen sam dostavit. Potem demonstriraj brneneje,izjavi, da je to moteče in da računalnik ne deluje v skladu s pričakovanji (preveč brni) in zahtevaj odpravo napake oz. nov računalnik ali denar. Če je stroj star manj kot 6 mesecev morajo na svoje stroške najeti neodvisnega strokovnjaka ustreznih kvalifikacij in dokazovati nasprotno, v vsakem primeru ti morajo izdati potrdilo o prijavi reklamacijie/stvarne napake.
Razlika med reklamacijo in starno napako je ta, da je za stvarno napako rok odprave 8 dni. Povrniti ti morajo vse stroške v zvezi z dostavo in potjo.
Če kaj zajebavajo – pa tržnega inšpektorja (mislim da so kazni tam od 100.000 SIT navzgor, pa zelo radi kazniujejo, tako da se jim ne bo splačalo).
Lep pozdrav
Dir, oprosti, ampak ti si pa optimist. Uveljavljanje reklamacije za doma sestavljen računalnik je po mojem mnenju zgolj iluzija. Za posamezne kupljene komponente je sicer možno uveljavljati reklamacijo, vendar zanje ne dobiš garancijskega lista niti servisa. Potemtakem bi morala ventilator reklamirati trgovina, kjer je bila matična plošča kupljena. Marsikje mu bodo rekli, da je ventilator potrošni material.
Na kupljenem računalniku pa bi ga v garancijskem roku seveda povsod brezplačno zamenjali.
Da bi povrnili še potne stroške? Hmm, ta se mi zdi še najbolj bosa. Morda bi lahko uveljavljali tudi odškodnino za poškodbe pri delu, saj ventilator povzroča hrup in neugodje pri delu, kar nedvomno vpliva na psihofizične sposobnosti.
Zakonske določbe in praksa so nekaj povsem drugega. Vem, da se s pravim pristopom da marsikaj doseči, tudi grožnje z inšpekcijo včasih zaležejo, da se odgovorni zmigajo – ampak zaradi enega micenega ventilatorčka – LOL. A se splača?
>>>Potemtakem bi morala ventilator reklamirati trgovina, kjer je bila matična plošča kupljena.
Točno tako, reklamiraš tam, kjer je bilo kupljeno.
>>>Marsikje mu bodo rekli, da je ventilator potrošni material.
To ni res, ker je kjučen za delovanje celotnega sistema, če se pokvari, potem lahko crkne tudi cela plošča. Ponavadi imajo ventilatorji tudi deklarirano življensko dobo (v urah).
>>> Da bi povrnili še potne stroške?
Meni so jih, v konkretnem primeru – poštnino za pošiljanje. Brez problema, sem samo napisal v zahtevek, priložil kopije in so mi potem vse nakazali na TRR.
>>> Hmm, ta se mi zdi še najbolj bosa. Morda bi lahko uveljavljali tudi odškodnino za poškodbe pri delu, saj ventilator povzroča hrup in neugodje pri delu, kar nedvomno vpliva na psihofizične sposobnosti.
Glede tega je pa težje, ker je to treba dokazat, kar pa je zelo težko. Pa še en problem je: moraš dokazovoati neposredno zvezo vzrok-posledica, pa škoda mora presegati 100.000,00 SIT (se mi zdi).
>>>Zakonske določbe in praksa so nekaj povsem drugega.
Meni zadnje čase kar uspeva moram reč in to praktično pri vseh reklamacijah, ki sem jih imel, sem dosegle svoje.
>>>Vem, da se s pravim pristopom da marsikaj doseči, tudi grožnje z inšpekcijo včasih zaležejo, da se odgovorni zmigajo – ampak zaradi enega micenega ventilatorčka – LOL. A se splača?
Se strinjam, se ne splača, jaz si ne bi težil za ventilatorček. Sicer bi porobal tako na hitro, če bi bilo uspešno bi bilo, če ne pa bi ga kupil.
Sicer pa sem to v svojem postu napisal, potem pa tisto spodaj – ja no, saj je napisano, da gre za pragmatičen pristop.
Pa še en link na zanimivo branje v zvezi z zakonom o varstvu porošnikov.
http://www.zps-zveza.si/ZPSstrani/zpsV1.0.nsf/VSE/9BC30C23A3814AC0C1256E13005155C1/$file/zakon%20o%20varstvu%20potros.pdf
LP
Forum je zaprt za komentiranje.