Najdi forum

kako blokirati za vedno?

V Outlook Express-u, večkrat dobivam brezvezni e-mail v angleščini od neznanega človeka z imenom Helene, skušal sem ga blokirati, pa vseeno spet znova prihaja. Torej blokiranje nič ne pomaga!
Kako naj se tega znebim za vedno?

orodja
sporočilna pravila
pošta
novo
(pod točko 1)
“če vrstica od vsebuje osebe” – kljukica
(pod točko 2)
“izbriši s strežnika”
(pod točko 3)
klikni na modro in dodaj njegov email.
ok

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Hvala miška!

Napaka, stari.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

hehe, ja eden bo hud :))

AAAAAGGGRRHHHHHHHHHH!!!

NISEM MIŠKAAAA!!!

ČE IMAM NICK MOUSE, ŠE NE POMENI, DA MI LAHKO REČEŠ MIŠKA!!!

AAAHhhhhhhh…

>:|

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

A smo mogoče američani, ker ne poznamo slo.jezika??? 🙂
No, sej se samo hecam! 🙂

ne gre se za to, da smo američani ali da hočem imeti ameriški nick. gre se za to, da me razkuri, ko ob mojem nicku (posebej, ker sem punca) dobi asociacije na miško.
če bi imel tip tak nick ne verjamem, da bi mu kdo rekel: “ej, mišo!”

no, pa kaj je to proti vesolju 😉

hehe, hja no ampak čisto odkrito povedano ob nicku mouse tudi men prej pride na misel kakšna miška kot pa emmm hjaaa nooo recimo medved :))

Jaz pa ob “mouse” pomislim na tisto tadobro čokoladno kremo (le da en s manjka) :)))

…je pa huda ta bejba…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close