Najdi forum

word-enačbe

kako se v wordu piše enačbe (ulomki, koreni, potence,…)

Urejevalnik enačb (slikica je ‘a’ pod korenom; moral si ga inštalirat, ko si inštaliral office.
Lahko pogledaš, če ga imaš:
desni klik na vrstico z gumbi (tam, kjer imaš odpri, shrani, blablabla)
v meniju, ki se ti odpre, čisto spodaj ‘po meri’
odpre se ti okvirček, izberi jeziček ‘ukazi’
levi stolpec ‘vstavljanje’, desni ‘urejevalnik enačb’

(primer)

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

mouse, s katerim programom je dobljena tista slika, vendar ne s tipko PrintScreen?

prav s tisto 🙂
zakaj?

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Aha, torej je bila izrezana slika.

ja, menda ti ne bom cele strani pripopala, sej ne rabiš…
(plac na serverju je omejen 😉

ti, mouse vem da veš da vem da veš, ampak za fičkota pa nevem če ve zato pa še nasvet: če poleg printskrin držiš še alt se ti nalima samo aktivno okence, ne pa cel ekran.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

sej sem vedla, da si vedu, da vem, čeprav nisem vedla, da fičko ne ve…

kva sem zdej hotla povedat???
a dej no, Weeegaaaa!!!

hja, mouse, na istem sva. Jaz mam jutri izpit, ti v sredo DNK dizertacijo, oba pa raje neumnosti klativa, kot da bi delala. :)=)

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

ok, pol pa greva delat.
ampak zdej pa RES … 😮

Jaz pa mislim, da vem kaj mislim in tudi mislim enako kot mislim na kvadrat in kubik skupaj!!!
In sicer VVega, hvala, za tega pa nisem vedel, da tista dodatna tipka je za aktivce!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close