Najdi forum

čakanje na ADSL

M e zanima koliko časa ste kaj čakali na preklop ADSL-a !Ko ste podpisali pogodbo !!!!

en teden

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

dva tedna

Jaz čakam pa že 4 tedne pa še nič !!!Zanimivo !!!!Od kar sem se pa začel menit že več kot mesec in pol

Odvisno je od števila novih naročnikov, ki jih je posebej veliko če imajo kakšno akcijo. Jaz sem slučajno naročil adsl nekje aprila, ko so imeli neko akcijo za par tolarjev in sem čakal več kot 2 meseca. Pa še dlje bi, ker kao niso imeli več prostih vstopnih točk za adsl, no pa ker nisem imel niti telefona, sem hotel, da mi priključijo vsaj isdn. In ker se tipu najbrž ni 2x k meni hodilo, je potem še nekako v 1 dnevu našel še tisto vstopno točko za adsl.

Jaz sem ga naročil čisto ob koncu pretekle akcije šprinternet, po podpisani pogodbi sem na montažo čakal tri dni. Torej vse skupaj nekje en teden.

--- pa lep dan še naprej!

nič :))))))

čakam že tri tedne…

čakam že vsaj 2 mesca

jaz pa sem naročil tisti šprinternet in že čakam dva tedna za podpisat neko pogodbo…

Živjo

Jaz bi pa kupil zunanji ISDN modem če ima analogni izhod
ADSLjevci tega ne potrebujete zato me zanima nakup.

lp: anton

Zaeenkrat še nimamo ADSL in ti še nemorem kako pomagat ,pa se lahko čujemo kasneje in mi pošli svoj mail oz mi sporoči,če te zanima !!!!!LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close