Najdi forum

Jebemo m****!!!!

Kar na1x se mi je spremenilo ozadnje ki ga vec ne morem spremenit nazaj da bi blo normalno. Crna slika pise pa WARNING! YOU`RE IN DANGER! Pa tisti zgornji page mi odpire, pa polno enih fajlov mam. Jih zbrisem, formatiram pa so spet gor – trojan torej? Stvari na disku se mi kar odpirajo same od sebe. Peeesda no, zadevo sem pred par dnevi komaj nalozo na novo pa spet je neko sranje. Kak nasvet razn da formatiram za v bodoce?

Najprej – cenzuriral si mater, jebemo pa pustil???
Potem pa: pliiiiz, povej kaj zabga si kliknil, nameščal odpiral???
Kar tako samo od sebe ni prišlo.

Mimogrede – danes kroži prav ušiv trojanec v obliki božične čestitke ki zgleda nekako takole:

* …. …. *

🙂 Marjana Merkač Skok

med zvezdicama sta smajlija. V priponki pa je kao link do “postcard”
Ki je seveda trojanc.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Format c:

To bo pomagalo 🙂

Ah ne – no Ferdo – saj ni potrebno za vsako malenkost formatirati računalnika.
Jaz svoje domače računalnike načeloma formatiram, samo ob 1. instalaciji operacijskega sistema in potem nič več.

Tako da ob vsaki malenkosti formatiranje – to je največja neumnost! :))

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Naj z velikim veseljem povem da se je stvar samo se zakomplicirala. Sploh vec ne vidim nobene resitve. Nastavim firewall, nalozim kak antivirus, spysweep itd itd itd…pred tem formatiram disk…NAENKRAT SPET SAMI SPYji!! Ne vem od kod se te hudic vzame.

WIN32/ISTbar.gen
ISTsvc…

svasta vglavnem. Zadeva se mi vsede v MEMORY, “klone” tega fajla lahko brisem samega fajla pa na noben nacin ker v uporabi. NOBEN AV ga ne odstrani. Kaj naj nardim? Format ne pomaga ker se zadeva TAKOJ ponovi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close