a res nobeden ne ve??
Ojla!
Še enkrat prosim za pomoč, ker skor ne morem verjet, da mi nobeden od vseh tukajšnjih računalniških genijev znal svetovat:)
Namrec rada bi si zapekla CD brez presledkov – ne rabim miksanja, saj je CD bil prej ze tako posnet, se pravi vsi komadi skupaj, brez prehodov, a ob shranjevanju v racunalnik mi je seveda shranil vsakega posebej – a se da ze te nastavitve kje spremenit mogoce ( to delam z Real playerjem) , mogoce da ga shranim s kaksnim drugim programom?
In s katerim programom bi lahko to zapekla cisto brez pavze – pri Nerotu se tudi ob obkljukani opciji “no pause between tracks ” slisi en majcken preskok, kot nekaksen klik.
Res bi bla ful hvalezna za odgovor, ker to zadevo res nujno rabim…
Hvala vsem, pa lep dan!
Tinč, ne se razburjat – škodi lepoti.
Ti lepo počasi napiši katere windows-e uporabljaš
pa s katero programsko opremo želiš narediti ta sloviti cd.
Seveda si na internetu – pri proizvajalcu programske opreme preverila, da imaš zadnjo verzijo – le-te.
Po drugi strani pa mislim da boš morala sama narediti naslednje:
1. spremeniti mp3 v wav
2. pobrisati začetno pavzo v samih mp3 datotekah
3. posneti zadevo na cd- brez pavze in z disc-at-once, kot ti je že hmmm
svetoval – pa čisto prav je napisal in ti si najbrž tudi prav naredila, ampak
problem je najbrž v samih datotekah.
No ja mogoče je tudi problem v tvoji programski opremi!
lp
Sicer se nisem velik razburjala, se bom pa probala se manj:)
Uporabljam XPje, za programsko opremo pa nisem cist zihr kaj sem mislis ( ja sm res pojava :)) – ce mislis program , je to Nero in kolkr vem zadnja verzija. Bom se enkrat preverila.
Tako da mp3 v wav ze sam spremeni, sem pa poskusila z enim drugim programom , ki ste mi ga tuki svetoval, sama jih spremenit in posnet, a je bil rezultat isti.
Zacetne pavze v datotekah sploh ni, ker so bli CDji posneti kot miksi ze prej, locil mi jih je racunalnik.
Pa zdaj? 🙂
lep večer!!
ČE imaš vse nastavljeno tako kot je treba, potem se je verjetno tista mini tišina res prikradla vmes med ripanjem in pretvarjanjem v mp3.
Če imaš še vedno original cd, potem poskusi cd presnet direktno(cd copy), ali pa iz cdja naredi le wav in ne mp3. Lahko pa pošlješ enega izmed teh mp3jev na moj mail, pa bomo pogledal, če je na začetku ali koncu res kaj tišine.
Forum je zaprt za komentiranje.