Najdi forum

Nujno bi rabila win 98 SE, mi jih lahko kdo poslje (si namrec ne morem instalirat tiskalnika, ker je moj računalnik prestar).

Tudi Windowsi ti ne bodo pomagali, če tvojega tiskalnika ne najdeš na seznamu. Za njegovo namestitev namreč niso potrebni Windowsi. Kateri tiskalnik pa želiš uporabljati?

Tudi windowsi so lahko problem, nekateri izdelovalci tiskalnikov so lahko preprosto šli rakom žvižgat ali kakorkoli drugače niso uspeli sklamfat skupaj gonilnikov za xp.
Lahko gre tudi za GDI printerje, ki delujejo le na polkencih 9x.

Torej mojca…….., kot ti je svetoval Tajfun, povej kater tiskalnik imaš in katera polkenca imaš.

kupila bi epson stylus c84, pa v navodilih piše da ga lahko priklopim na windowse 98 se. zdaj pa ne vem….

Komot ja. Zraven ti bodo (pro)dali cd z gonilniki. Prav lepo žaga tudi na 98, pa na XP itd.

Kaj pa USB priključek že imaš na računalniku? Sedaj so skoraj vsi poceni tiskalniki brez dobrega starega paralelnega kabla, samo še USB rula na sceni.

ja saj usb je kul.

usb-ja tud nimam, ker je ta računalnik res star, tako da iščem tiskalnik s paralelnim priključkom;

sicer pa če ti praviš da bo na navadnih win98 tud delal pol se pa nimam kaj bat.

thanx

Ceneje bo, če dokupiš usb kartico in katerikoli cenejši tiskalnik: npr. 2500 + 11.000 sit.

tud o tem sem že razmišljala toda kljub temu rabim windovse 98 SE, ker na navadnih 98 ta kartica sploh ne dela..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close