burn cd – brez presledka??
Ojla!
Malo pomoci bi rabila spet:) A kdo ve, kako lahko posnamem cd (kar navaden audio ) brez presledkov med komadi ? Sem probala ze v Nerotu na oba nacina – oznacila “no pause between tracks ” al pa “ročno” dala vsako pavzo na 0 sekund, je sicer ze blizu zeljenemu rezultatu, a se se zmeraj slisi tisti nadlezni zvok ( nekaksne “klik” ) ko preskoci med enim in drugim komadom:(
Resitve?
Hvala in čao!
Aja, nisem zadost jasno napisala : v bistvu ne, ni pavze ze pri komadih, ker gre za cdje za aerobiko, ki so ze bli prvotno tko skupaj posneti, se v bistvu ze pri enem komadu slisi del drugega, tko da ne govorim o miksanju sploh – ampak jaz sem si jih samo shranila v racunalnik, zdaj imam pa seveda vsak komad posebej in ce spremenim vse pavze na 0 sekund, se slisi se vedno kaksnih par stotink sekunde pavze -. res ful malo, ampak je kar motece.
Eno idejo vidim ze imam, bom probala, ima se kdo kaksno ?
Poglej če nimaš write method nastavljeno na Track-at-once. Pri mixih mora biti na Disk-at-once, ker ta zapeče cel cd v enem šusu, Track-at-once pa vsak komad posebej, med komadi pa laser preneha s pisanjem za nekaj trenutkov in to se pozna kot tista zoprna par milisekundna tišina med mixanimi komadi
Kaj pa tole:
Imam CD ki je v bistvu zmiksan,a ko ga poslušaš,vseeno lahko preskakuješ med komadi.
Rada pa bi ga pretvorila v MP3,da bi delalo isto.
Probala sem ta CD ripnt v mp3,vendar imam sedaj ločene 2-3 min komade in ko jih z Nerotom zapečem kot data files,so ločeni komadi in je zoprno,ker ni zmiksan?
Forum je zaprt za komentiranje.