Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija ima kdo kakšen program za prostore-kako jih urediti

ima kdo kakšen program za prostore-kako jih urediti

ja vem da ne spada sem-pač stvar navade
rabila bi program za stanovanje, da vidim kako lahko opremo postaviš- torej za postavitev opreme,.. ni nujno da je 3d.

LP, MOJCA "Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"

Vsi tovrstni programi so le pogojno uporabni v vsakdanji praksi, ali pa niso brezplačno. Programske hiše jih običajno izdelujejo namensko po naročilu za salone pohištva.

Enostavneje bo, da stopiš v nekaj večjih prodajaln, kjer imajo rač. programe in ti bodo za nekaj tolarjev, v večini celo brezplačno sestavili ‘konfiguracijo’ opreme po tvojih željah, pa še oblika in videz elementov bosta ustrezni ponudbi na trgu.

Jaz mam doma tisti CD od Alplesa, ki ga uporabljajo v salonih za dizajniranje prostorov. Ne vem od kod je prišel, je pa popolnoma kompleten (in malce zapleten za delo).
Če te interesira, kontaktiraj.

Virtual Home Deluxe.

kje pa lahko dobim ta program- sem iskala po netu pa nikjer

LP, MOJCA "Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"

Na alplesovi spletni strani ( http://www.alples.si/slovensko/index.htm ) imaš tipko 3D program, enostavno za naložit in za uporabo. Poljubno določiš velikost in obliko prostorov in zlagaš pohištvo, vendar lahko uporabljaš le njihove kose pohištva.
Mene pa zanima, kje bi lahko brezplačno dobil splošni 3D program za risanje. Mogoče kdo ve?

Pokukaj semle , kjer je link do teme, ko smo o tem že govorili v njej pa je link do teme, ko smo o tem tudi že govorili 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close