Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Sodelovanje v nagradni igri

Sodelovanje v nagradni igri

V sluzbi se ukvarjamo z racunalniskim razpoznavanjem in sintezo govora.
Zato potrebujemo cim vec prostovoljcev za snemanje govorne baze. Klic na
telefonsko stevilko je brezplacen. Sodelujoci, ki bodo uspesno opravili klic
do 20. decembra, bodo sodelovali tudi v nagradni igri – prva nagrada je
digitalni fotoaparat.

Za sodelovanje klikni:

PS: Morda, pa s tem tudi kaj prispevate k ohranitvi slovenskega jezika v
sodobnih govornih tehnologijah.

Logična napaka na obrazcu;za sodelovanje sem se odločil sam,obrazec pa me gnjavi,naj vpišem ime in priimek osebe ,ki me je seznanila s tem.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

pa napiši Wega, jaz bom pa Pero:))

Hehe, men je pa šlo, sem že bral… ti Pero, boš pa kar s tastarim digitalcem na posteljah bejbike slikal 🙂

Z bejbemi rajše delam kaj drugega,he,he…

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Hehe, tudi jaz, raje kot z računalniki… Slikam pa jih tudi rad 🙂

Po pravici povedano se poserjem na nagradno igro, klicala sem zato, ker je ura ena zjutraj, ker mi je dolgčas in se nimam s kom pogovarjat.

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Hudo 🙂 Kje pa imaš mišona? Prazniki se bližajo, zrihtaj si nekaj, da se ne boš ponoči s plastiko pogovarjala.

ehh Tajfun, se vidi, da si že v zrelih letih, danes je v modi virtual reality, pa makar plastičen :))

Opajade, kaj me žališ vendar, saj nisem imel v mislih tistih plastičnih orodij iz orodjarne Beate Uhse ali Venerashopa, temveč zgolj odzivnik na fakulteti. Drugače pa sem ziher da mousie obvlada sceno tudi virtualno. Ampak, odkar je meni Pero pokazal ozvočeno posteljo, se meni samo še po mazurki kolca…. hk hk

heh, Tajfun – če želiš videti pravo zadevo za nas čurunalničarje potem si pojdi v LJ. ogledat hotel Domina – sem si ga ogledal danes presneto podrobno, pa tudi v predsedniškem apartmaju sem bil.
Ej da imam tako sobo z vso to računalniško solato – hmmmmmmmmmmmmm

mislim da je itaq 1. tak hotel na svetu..

potem bi se ti šele kolcalo :)))

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Ne bi bilo fer da je prositelj take zadeve prijavljen……???????

Zakaj si pa to objavila na tem forumu?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close