Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija a zdej me bo pa še SNEMALNIK ZVOKOV zezal!?!?

a zdej me bo pa še SNEMALNIK ZVOKOV zezal!?!?

Ej, jest ne vem, a sem kej pozabla, al kaj je to, ampak zvočno kartico mam novejšo kot prej, pa ne morem zvokov iz računanika snemat niti v snemalniku zvokov niti v goldwavu.
Sem probala vse tiste klukce prestavljat, pa nič ne pomaga.

win XP
‘privzeta naprava’: SoundMAX Digital Audio’
zvočna: SoundMAX integrated Digital Audio.

Rada bi pa tko, iz enega filma, ki ga predvajam v npr. BSplayerju posnela en zvokec. Prej sem to lahko počela, zdej pa … 😮

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

WaveOutMix mora biti vključen, pa bo šlo. V programu, v katerem boš snemala, pa prav tako izbran. V nasprotnem primeru snema tišino 🙂 Ajdiga. Probat hitr!

Tajfun, ti si CAR!

Sem vedla, da sem ga neki s tem klukcam posrala, pa od tolk možnosti nisem več vedla, kje pa kuko.
Tenks 🙂

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Haha, a sedaj sem pa car, malo više ali niže pa me je Bill II okrcal, češ kaj boš ti drugim tuki neki svetoval, ko še sam osnov ne obvladaš. Kaj hočeš, človek – bolj se kolješ, bolj si siromak – prosto po Frajkinclarih 🙂

Ajd, a snemaš ti Mousie?

Spet na faksu z neko retardirano tastaturo ki ne loci med y in z. Niti prijavit se ne morem… Sit!
V studentski sobi mam namrec probleme, neta mi ne dajo. Lastnik me priklopi ob sredah in sobotah ponoci in to je to. Mam router in vse kable in vse, ampak ne pusti, ker bi to bil fizicni poseg v njegov racunalnik.
Me je imelo, da bi izvedla en fizicni poseg v njegov ksiht, ampak ker bi me potem verjetno vrgli iz sobe, sem se zadrzala in pac zivim z dvakrat na teden netom…

Ja, snemam pa lahko in tud to je nekaj, ane (vprasaja ne najdem na tej kretenski tastaturi)

Grem pogledat ce so rezultati od izpita, pa domu.

Če tastatura zamenjuje y in z imaš mogoče v okencih nastavljeno angl. tastaturo namesto slo.

Lastniku pojasni, da če bi se kaj razumel na pc, bi vedel da tvoj ruter loči računalnike in priklop tvojega ne more biti poseg v njegovega. So pa res tudi ruterji ki hkrati omogočajo tudi mrežo, v tem primeru bi pa imel lahko on prav.

Jaz nimam v okencih nič nastavljeno, to je bil računalnik na faksu.

Temu lastniku se ne da NIČ dopovedat, že tri mesece poskušam, pa ne gre. Z januarjem se selim in potem bom spet on-line 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close