Najdi forum

problem z JPEG slikami

Nekaterih JPEG slik mi noče odpret. če gdo ve zakaj. Naj prosim odpiše!!!

In seveda, ker si to slovito vprašanje postavil na naš forum, ne pa
recimo v privat detektivsko firmo, boš tukaj dobil bolj malo odgovorov.
Namreč mi ne smemo “vohljati” po stanovanjih in po računalih.

Če pa ne želiš plačevati detektivske agencije, ampak želiš pridobiti odgovor
od nas, boš pa moral malce več stvari napisati in pojasniti:

– Katere Windows-e uporabljaš:………………………………………………
– Katere popravke imaš instalirane (SP):……………………………………
– s katerim programom gledaš slikce:………………………………………..
– slikce se nahajajo na (internet, računalnik):…………………………….
– kakšno napako dobiš:…………………………………………………………..
– če je internet, napiši naslov spletne strani:……………………………. (če lahko)

– pa še kaj, kar sem jaz pozabil !

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

uporablam win XP
SP 1
slike gledam z Windows Picture and fax viewer (to je tis program ki ga dobiš zraven win)
slike mam na računalniku
ko kliknem na sliko se mi odpre Windows Picture and fax viewer in napiše
no preview available

lp

nasprotno od lepote

Boš moral dobiti kakšen boljši pregledovalnik za fotke, tole kar je v winsih so bolj kot ne ena velika Billova jajčka. Priporočam ACDSee – the best!

Picture and fax viewer napiše no preview available ponavadi, ko pač ugotovi, da format slike ni tak kot ga on pričakuje. Lahko da sploh ne gre za jpeg sliko, ali pa ima pofedlan jpeg header.

Sliko poskusi odpret v Paintu(slikarju), ki ga prav tako dobiš zraven polkenc, ali pa s kakšnim drugim programom za slike, npr IrfanView.

Če boš imel še težave, pa lahko kakšno od teh slik pošlješ po mailu, da točno pogledamo, kje je težava.

A imaš v možnosti mape kljukico na ‘skrij ikone za znane vrste datoke’ in te je en heker zeznu, ko je virus poimenoval nagababa.jpg.exe in potem pametni winsi skrijejo končnico exe in tebi piše nagababa.jpg in lepo klikaš na virus???

Moj kolega je nardiu tako neumnost. Najprej sem mu navila ušesa, ker je nabasau virus, pol pa še, ker je nagebabe gledau.

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

če bi imela datoteka končnico *.exe, je windovs ne bi poskušal odpreti z Picture and fax viewer in napiše. Bolj verjetno se mi zdi poškodovan jpeg header.

--- pa lep dan še naprej!

te slike sm pred enmu tednam lah še gledov
zdj mi noče odpret z nobenmu programam sm probu
sam ena slika jpeg se mi prikaže od 1000 mogoče mau več
nimam obklukan skrij ikone
a gdo ve kuko se to težavo odprav!?!

lp

Težko je na pamet govort zakaj ne vidiš slik, ampak tudi datoteke se spreminjajo in če si jih gledal pred enim tednom še ne pomeni, da je datoteka identična tudi danes.

Če maš šanso, če niso prav zaupne slike, mi pošlji eno na mail pa ti lahko kaj konkretnega povem.

Fantje, pa ne da ne znate več niti nagih bab gledat no???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close