Najdi forum

Nero express

A mi lahko prosim kdo pove, ali se da v nero express 5.5.9.9. zapečt cd večji od 700 mb? Pekač imam čisto nov. Podobne teme sem iskala za 1 leto nazaj, pa vsi razlagate o nekih orodnih vrsticah (ki jih ta nero sploh nima- imam na izbiro samo 5 različnih scen: burn data, music, videos/pictures, copy entire disc, disc image or saved project). Pod ”more” sem naštimala enable overburn in yellow in red marker na več Mb… pa nč ne nuca. Dam lahko prazn cd 800 ali 900 mb not, pa mi noče zapečt 720 mb-zadeve, ker je v pekaču kao premejhn medij.

Na siolovi strani je stvar po korakih lepo opisana- za nero burning rom in men ni jasn- a se to a ekspresu sploh ne da narest al kaj? Najlepša hvala za pomoč!

Najprej preklopi v Nero burning rom,potem pa ko se ti odpre navaden nero,pojdi na: Datoteka…Nastavitve in nato izberi Razširjene možnosti…Omogoči zapisovanje čez mejo v Disk-naenkrat…

Fora je v tem, da jst nero burning roma nimam, ampak samo nero express. Pol mi preostane sam to, da dobim nero burning rom al kaj?

Probi tegale 😉

Nero Burning ROM in Nero Express sta isti program, le malo drugače se riše na ekran. Express naj bi bil za manj zahtevne, ROM pa za malo bolj.

Ko štartaš Express naj bi imela v spodnjem delu tudi gumbek na katerem piše Nero. Če ga klikneš, te program preklopi iz Expressa v ROM.

Če tega gumka ne najdeš, potem je še ena možnost.

Tam kjer imaš ikono (bljižnico) za Express si ustvari še eno bljižnico (desni klik na miš in Create Shortcut). Nato zopet desno klikni na novo ikono in pojdi na Lastnosti (Properties). Pot Target boš vidla nekako takole :

“C:\Program Files\Ahead\Nero\nero.exe” /w

Zbriši tisti /w da ostane le tole “C:\Program Files\Ahead\Nero\nero.exe”

Sedaj ko dvoklikneš na novo ikono se ti zažene Nero Burning ROM.

Oj! Hvala, hvala!!! Usposobla zadevo!!! Zapekla 790 Mb cd! Sej ne morm verjet! Lahko noč!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close