Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija word…_NUJNO RABIM POMOČ!

word…_NUJNO RABIM POMOČ!

Delam seminarsko nalogo in nevem kako naj uredim nogo in glavo, da je na prvi strani ne bo (naslovnica) ter da je ne bo tudi na zadnji strani!

Ne znam pa tudi oštevilčiti strani, da bi se začela številka ena z drgu stranjo!

Mi zna kdo prosim pomagat!!!?!

Hvala!

Glede glave in noge na prvi strani imaš pri pogled glava in noga, uredi, možnost, da je prva drugačna kot preostale. Za zadnjo pa nimam pojma .. če ne drugače, zadnjo narediš v drugem fajlu pa je najmanj komplikacij.
Glede številk strani je isto … vstavi št. strani, nastavi … začni z 2.

A bo?

Maruša

Maruša, kaj še nisi speljala z dvorišča – saj ne boš prišla do štirih!!!
Johhny, ti pa stran prej ko želiš drugačno glavo/nogo poskusi z vstavljanjem odseka (linearno). Poglej v iskanje malo nazaj, ko sem to podrobneje opisal.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Wega, zdej me je hmm, razočaral, k je povedal, da še Klemena xxx ne bo, hja, švedinj ni … kaj čem pol sam z vama? ;-))

Eee, lahko bi mi pomagal nadaljevati proučevanje vročih švedinj, recimo. Vsega pa tudne morem sam…

Pomagau? res da gorenjke kaj po moško kdaj udarimo no, sam ….

kar se tiče strani: že, da začni z 2, a potem se izpiše stran 2 in ne 1 kot bi jaz hotel!

Aja, sem tupa … maš prav … mislim, da je tut možnost: ne označi prve strani, pa začni z 1.

Drgač pa uno naslovno stran nared v drugem fajlu, si boš najmanj živcev požrl … no, razen če moraš to oddat v elektronski obliki …

ja je treba oddat tud v elektronski obliki…

A si probou kar sem napisala? Je šlo?

Nedavno tega sem nekomu, ki je želel kombinirati rimsko in arabsko številčenje napisal:

“Ah, ker vem, da je sicer lenoba gonilo napredka jo podpiram.

Torej:
Na koncu strani, kjer želiš da bo zadnja rimska številka vstavi odsek (vstavljanje-prelom-vrsta prelomov odsekov-naslednja stran)

potem dvoklikni na nogo strani, kjer želiš imeti rimske številke in izberi oblika številk strani-oblika številk-I,II,III

pa še dvoklik na nogo drugega odseka, kjer so arabske številke in izberi
oblika številk-oštevilčenje strani-začni z- 1

To je to.”

Pri tebi bo podobno, samo da enkrat footer urediš tako enkrat drugače.

maruša je napisala:

Avtor: marusa1
Datum: 03-12-04 14:59

Wega, zdej me je hmm, razočaral, k je povedal, da še Klemena xxx ne bo, hja, švedinj ni … kaj čem pol sam z vama? ;-))

pa sem mislil da je mal to mal ono. Saj veste, danes nikoli ne veš. So se mi že učke svetile: Vroče Švedinje in vroči Švedec…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close