Najdi forum

imam windows XP in cd-pekač (oboje v enem) in me zanima kako si npr. spečem CD.
kako si posnamem muziko dol.Mi lahko točne poveste kam naj grem-na katero int. stran, da bom dobila npr. eno muziko gor in kako potem to muziko spečem.

Helenca, malce zmedeno si tole napisala…windows XP in cd-pekač (oboje v enem) najbrž ne pomeni, da imaš v cd pekaču cd od windows XP, verjetno imaš combo enoto cd pekač in dvd enoto v eni napravi.

Dol snemanje avtorsko zaščitene muzike z interneta je nelegalno, zato na tem forumu žal ne boš zvedla s katere strani si posnemi muziko, prav tako kot ne boš zvedla tega, da večina ljudi to počne z ti. P2P programi(Kazza, Mula, BitTorrent ipd) 🙂

No tkole, majčkeno namiga je blo tukaj, ti pa se potrudi in uporabi tisti knofek Iskanje tamle na vrhu, ker je bilo o tem programju zadnje čase kar precej govora.

Za peko cdjev potrebuješ enega izmed programov, ki to znajo(npr. Nero). Sicer načeloma znajo tudi sami XPji, vendar tisti XPjev program ni kaj prida.

Ko boš tvojo muziko, ki bo verjetno kodirana v mp3 formatu imela na svojem disku, zaštartaj program, si izberi, da pečeš Audio CD in notri navleči mp3 komade, vstavi prazen cd in zapeči.

sem naložila NERO-ta na namizje…ko pa ga hočem zalufat, mi javi opozorilo, da ni varno odpirat…kaj naj zdej nardim

Če si nerota “snela” iz interneta in imaš sedaj na namizju namestitveno datoteko, potem windowsov security center javlja, da ni varno zaradi same končnice datoteke, ker je to izvršna datoteka in bi potencialno lahko bila okužena. V tem primeru ker pač veš da gre za inštalacijo nerota, ga enostavno ignoriraj.

Če pa si Nero že namestila in imaš na namizju le bljižnico do samega programa, potem pa ne vem kdo in kaj ti to jambra. V tem primeru pa napiši malo več.

ok, zdej sem pa hotla spečt eno musko, mi pa program NERO zahteva serial number….no kwa pa zdej??
a mi lohk poveš use kaj me še čaka, da bom že končno lahko spekla eno musko

No zdej pa hop v štacuno in kupit licenco za nerota, na kateri boš imela serijsko številko, ki jo boš vpisala tjakaj in končno posnela svoj prvi cd.

Če pa nimaš časa zdajle hodit v štacuno, pa vsaj svoj mail napiši, pa ti bo že kdo dal kakšen nasvet za zastonjski program za pečenje 😉

pa res nimam časa, veš…;-)
johanica@email.si

in hvala ti lepa !!

pa še to mi prosim povej, a naj zdej ta program zbišem predno naložim brezplačnega..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close