Cannot find server – the…
Prosim, mi lahko kdo pomaga – imam namreč problem z računalnikom (ja, očitno, sicer ne bi bila na tem forumu).
Zadnje dni se mi namreč, kadar želim iti na siol.net, email.si, podnapisi.net (pa še kakšna sruga stran bi se našla) na ekranu izpiše naslednje:
“The page cannot be displayed.
The page you are looking for is currently unavailable. The Web site might be experiencing technical difficulties, or you may need to adjust your browser settings.”
Ne vem, no, ampak močno dvomim, da bi na Siolu imeli že nekaj dni težave. In ker imam en predal na Siolu, drugega pa na email-u, sem že par dni brez pošte.
Torej, kaj bi lahko bilo narobe?
Preverila računalnik z antivirusnim programom, pa ni nič našel, add-aware tudi ne… Kaj še lahko naredim?
Vem, da vas je tukaj veliko strokovnjakov (hmmm mi je enkrat že pomagal), zato vas prosim za pomoč.
Hvala že vnaprej,
A.
No saj oglasili se bi tudi ostali in ti sigurno tudi pomagali, ampak ker me tolko omenjaš, potlej se pa ne upajo. Jaz pa te dni bolj v postlji ležim in čajčke degustiram, tko da je računalniško glava bolj prazna 🙂
No če ti ne bo nobeden kaj pametnega povedal, mi lahko namalaš semle ali na mail log od HijackThis. Saj sva midva to že počela enkrat, a ne? 🙂
Zakaj pa si drugi ne bi upali oglasit? S tistim omenjanjem sem hotela samo povedat, da vem, da se vedno najde kakšna “dobra duša” ;)), ki je pripravljena pomagat.
In ja, midva sva enkrat že preverjala log od HijackThis (če se spomnim, kake sumljive strani sem prebrala tam gor, mi je še zdaj nerodno. Pa sem precej prepričana, da tega ni noben obiskoval. Ali pač?)
Zadeva z mojim računalnikom je zdaj taka, da vse deluje brez problema. Zakaj naenkrat sprememba, mi ni čisto nič jasno.
A ti vseeno pošljem log na mail?
hmm, čimprej se pozdravi, podegustiraj čimveč čajčkov, pa bo. :)))
Lep pozdrav,
Alja
Forum je zaprt za komentiranje.