Najdi forum

sp2 birsanje???

odkar sem inštalirala sevice pack 2 mi računalnik nekam čudno dela. skoz javlja neke napake. zanima me, če iz nadzorne plošče dezinštaliram service pack 2 , kaj potem service pack 1 ostanjo in delajo norlano, ali se z izbrisanjem sp2 poškoduje tudi kar je bilo prej v sp1?

Če sp2 odstraniš se ohrani stanje, ki si ga imela pred instalacijo sp2-ja.

kakšne napake ti pa javlja? Morda gre le za varnostni center al kako mu že rečejo?

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

javlja mi, da nimam protivirusnega programa inštaliranega, pa tudi občasno se mi samodejno spremeni požarni zid na off, ko dam kljukico na on ter ko zaprem in ponovno odprem imam zopet kljukico na off. je morda povazano s tem ker nimam orignialne win xp prof nalozene?

Ne.Glede AV se ne sekiraj,XP pač ne ve za druge AV kot ne vem kaj…Bolj krizna je zadeva s požarnim zido.Poskusi si instalirati Zone Alarm.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

ja za požarni zid ni problema, problem je, ko ne zazna protivirusnega programa občasno in zato mi ne odpira www strani

Pa to ni zaradi tega, ker ti ne zazna AV programa.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

No, več ali manj je ena izmed taglavnh štosov SP2 ta, da te malo spomni, da nimaš posodobljenega AV programa (že en teden!!) pa take reči. To sploh ni slabo. Bolj nevarno je, da ti bo (ali je že) štalo začel delat virus in ne SP2. Vsi AV virusi ki kaj dajo nase se že znajo meniti z SP2 dodatkom. torej?

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Vsi AV virusi ki kaj dajo nase se že znajo meniti z SP2 dodatkom. torej?
WTF????
Če si mislil programe.Antivir Guard govori drug jezik….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close