Najdi forum

gmail notifier

Torej, počasi napredujem.
Svakoga dana u svakome pogledu.

Najprej: utripanja moje domale strani v Firefoxu nisem rešil, pa me tudi ne skrbi. Sedaj je moj privzet brskalnik in tako bodi. Dokončno sem tudi odmestil office xp in na novo naložil Open office org. Tokratna verzija (1.1.3.) se je namestila brez najmanjših problemov – priporočam!! ()
počasi se pripravljam tudi za sesutje WinXP in prehod na kakšen red hat ali kaj podobnega.
Mimogrede. Še pomnite ko sem jamral da mi PC zmrzne minuto po zagonu, potem pa dela bp? Potem ko sem pretresel napajalnik, ram1, ram2, grafično, kable in softver prečesal po dolgem in počez sem – obupal. Moj vsakdanjik je pač izgledal tako, da sem prižgal ropotuljo, se vrnil čez par minut, jo (stisnjenih zob) ugasnil na silo in prižgal nazaj. No nekega dne sem se sprehajal po BTCju in opazil razprodajo ventilatorčkov. Moj je bil res malo glasen zadnje dni in izpihavanje ni prav nič pomagalo in sem kupil novega.
Odtihmal pC dela spet kot je treba. Nobenih zmrzovanj, nobenih nazaj-užiganj, ko bi moral ostati ogasnjen – skratka ko nov. Pol se pa pejt.

Ampak, pišem zaradi nečesa drugega:

Namestil sem si gmail, btw, v redu, hitra zadeva, in ker sem gorenc sem si naredil en račun na psevdonim in še enega na ime.priimek@gmail.com. Kje pa piše, da ne smeš imeti dveh??
Na istem računalu ima moja najboljša polovička tudi svoj uporabniški račun in tudi njej sem blagovolil milostno podariti eno gmail povabilo. Vse lepo in vse prav, zatakne pa se pri notifierju.
Nikakor mi ne uspe namestiti notifierja zame posebej, na njen uporabniški račun pa posebej. Kaj šele za dva gmaila v enem uporabniškem računu!!!
Če ima kdo kakšne izkušnje – prosim!!

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

Ti, ti, Gorenc ti, zato jih pa ostali tako iščejo, ko imaš ti kar vse tri 🙂
Za svojo boljšo polovičko rabiš gnotifier praviš? Ja simple ko pimple veš.
Še enkrat ga zaženi, vpiši njene podatke, pa bosta oba spremljala pošto. Če ne maraš, da bere tvojo, svoj notifier ugasni, kadar bo ona chatala 🙂

Tole bo drago veš! Jurja, recimo, hehe…. al pa eno temno laško.

Ma saj, ugasni pa odjavi pa te reči, nekako me to ne vleče. Rad bi da se ob zagonu mojega uporabniškega računa (UR) zažene njen notifier, ob zagonu mojega UR pa moj. Da bi imel za oba svoja gmaila naštimano pri sebi na svojem UR sem pa itak obupal.
Ah, kakšen gorenc bi pa bil, če bi vse tri ponucal zase??? Še tri sem seveda skrbno spravil in jih šparam za hude čase…

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

No, če se ukvarjaš tudi z digitalno fotografijo (kdo se pa danes ne?), poskusi še, kaj vse ti nudi Google Picasa. Poišči freeware verzijo, ki je sedaj od Googla.

…BTW… Google Picasa je odličen in enostaven pregledovalnik slik 😉

LP

The best one! Predvsem pomemben pa je njegov iskalnik. Fotko najde v hipu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close