Najdi forum

outlook express

Imam eno težavico. Že dva dni se mi outlook express 6 odpira skoraj 30 sekund prej se je pa en dva tri ostalo vse dela o.k.

Si morbit kaj šaril/a po messengerju?
+ pobriši stare datoteke, kakšne 3gigabajtne priponke in sploh.

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

outlook je prazen lahko pa da sem na messengerju kaj spremenila sam ne vem kaj??

Se dogaja, če ga deinštaliraš ali onemogočiš, da potem OE šteka. Če imaš dobro povezavo poskusi z posodobitvijo OS (SP2 za XP recimo, ne vem kaj sicer uporabljaš), sicer pa bo kakšna pametna glava kmalu kakšno kleno razdrla. Ura je zgodnja…

____________________ dr.Wega Lep, postaven, pameten in skromen

očitno mi noben ne mora pomagati imam OS win XP prof, tudi sp2 imam dol mesenger pa dela ok

No, tako hitro pa spet ni treba obupat. Samo malo dlje bo trajalo, saj veš – v tretjem postu smo šele izvedeli kaj zeen OS imaš.
Kakšna informacia več mogoče, pa se bo kdo našel.

Zaenkrat pa step baj step:
– mapo 2izbrisana sporočila” izprazni
-nato poskusiva Orodja, možnosti, vzdrževanje, strni mape.
– tole pa ne delaj sama, če nisi prepričana da veš, kaj delaš. Lahko ti namreč crknejo XP ampak samo če boš po pomoti zbrisala čisto nekaj tretjega. Najprej pa si naredi backup svojih sporočil in naslovov, nato pa takole:

1. Start, zaženi: “regedit” in OK
2. Poišči HKEY_CURRENT_USER\Identities\
3. Odstranila boš identiteto ki naj bi bila korumpirana, vendar jo za začetek izvozi v nek o začasno mapo:
a. Klikni na identiteto, ki jo boš odstranila
b. v meniju “datoteka” klikni “izvozi”
c. pojavilo se bo znano pogovorno okence za shranjevanje, ti kar shrani (pa zapomni si kam)

4. Sedaj jo zares odstrani – klikni nanjo z desnim gumbom in izberi “izbriši”
5. zapri reg editor in ponovno zaženi OE.

prvo sem naredila pa je isto tisto drugo mi bo pa moral nekdo drug hvala Wega

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close