Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija zakaj je računalnik počasen?

zakaj je računalnik počasen?

Zakaj je počasen?
Zakaj vsake toliko škripne v kišti?
Zakaj se mi ustavi miška in potem nekaj sekund ne zmorem nič narest?
Od kar je bil tu sistemc in naložil novega Nortona, ne dela več nič tako kot je treba.

Še to… V škatli škripne, ko se zadeva malce zaustavi. Pol škripne in nadaljuje kar jaz natipkam. Hvala

To bo to. Nortona dol, pa Anti Vir gor. Vsaka nova verzija Nortona bolj duši vaše kištice. Žal.

Načeloma je Norton čisto OK dečko. Res je tudi, da zajema z veliko žlico, ni pa rečeno, da ravno zaradi njega vse skup škripne. Odvisno od verzije.

Ampak OPA, – preverjeno – ima novi 2005 napako… vsaj NSW 2005 jo ima.

Lp, jst 😉

Načeloma ja, kot na Radiu Erevan 🙂
Ni v redu in pika. Preverjeno! Vsak računalnik kar poskoči, ko je brez njega.
Tinta je sam napisal/a odgovor na vprašanje, zato so komentarji odveč draga Lady L.

OK, OK…. saj ne bom več komentirala….

Ampak kar je res, je pa res: svaki cigo, svoga konja hvali. Jaz ga tudi imam, pa moja žverca čisto lepo poskakuje.

….Informativno: zakaj jaz osebno ne uporabljam več nortona??? Zato ker se mi je zdelo ba malce zaustavlja sistem (počasen zagon win xp) in zato ker ima funkcijo obnovitve že izbrisanih podatkov iz koša (to funkcijo se seveda da izklopit). Ta funkcija zaseda tudi do 5GB in več prostora na disku (morda tega niste vedeli…).

LP

Ja tukaj pa igrajo glavno vlogo nastavitve. In če jih ne znaš naštimat, potem pa sledi pljuvanje….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close